Palau aposta per dinamitzar els barris Templers Escorxador i Instituts Sant Ignasi

Palau aposta per dinamitzar els barris Templers Escorxador i Instituts Sant Ignasi

dilluns 12 de febrer 2024

Mostra el seu compromís en reforçar la seguretat i posar en marxar una sèrie de progressos urbanístics destinats a millorar la qualitat de vida dels seus veïns


Aquesta setmana passada Xavier Palau, cap de l'oposició a la Paeria, ha aplegat prop de setanta veïns i representants d’entitats veïnals dels barris de Templers Escorxador i Instituts Sant Ignasi, amb l’objectiu de debatre les preocupacions i propostes relacionades amb la seguretat i el desenvolupament urbà dels seus barris. “En aquesta sala de gom a gom, volem mostrar el ferm compromís en reforçar la seguretat a la zona, en resposta a l'increment dels robatoris i la delinqüència i com s'ha pogut comprovar en els últims dies a comerços i vehicles", ha afirmat Palau durant la multitudinària trobada.

A més de la seguretat, Palau ha proposat una sèrie de progressos urbanístics destinats a  millorar la qualitat de vida dels veïns. Entre elles, es destaquen la millora de les voreres, l'eliminació de les barreres arquitectòniques, la millora de la il·luminació i el reforç de la neteja als carrers.

Pel que fa al debat sobre l'edifici de les Josefines, Palau ha manifestat la seva ferma oposició a la seva conversió en un espai per a persones sense llar. “Instem al Govern a obrir un procés participatiu on els veïns del barri puguin decidir el futur d'aquest edifici”, ha afegit el líder popular.

Finalment, Palau ha lamentat la manca d'inversions del Govern socialista en aquest barri, argumentant que els pressupostos vigents no reflecteixen la prioritat que aquesta zona mereix. "Aquest barri ha estat ignorat massa temps", ha conclòs Palau.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida