Marc Sisteré, número dos a la llista del PP Lleida al Parlament de Catalunya

Marc Sisteré, número dos a la llista del PP Lleida al Parlament de Catalunya

dimarts 02 de abril 2024

Sisteré, graduat en Administració i Direcció d’Empreses i amb 23 anys, és una aposta per la joventut i el renovament


Marc Sisteré, graduat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Pompeu Fabra, ocuparà el segon lloc a la llista del PP Lleida a les pròximes eleccions autonòmiques al Parlament de Catalunya, així ho ha anunciat el Partit Popular de Lleida. 

Sisteré, amb tan sols 23 anys i amb experiència en el camp de l’auditoria, és una aposta per la joventut i el renovament polític a Lleida. "La inclusió de Marc Sisteré en la llista electoral no només reflecteix el nostre compromís amb la renovació i el progrés, sinó també la nostra confiança en el potencial dels joves per liderar el canvi," ha afirmat Montse Berenguer, número u del PP Lleida al Parlament.

Els populars han assenyalat que la seva energia i passió per millorar la nostra societat són qualitats que no només admiren, sinó que també consideren essencials per aconseguir els seus objectius polítics. "És essencial obrir pas a noves idees i perspectives fresques i estic compromès a portar un enfocament innovador", ha garantit el jove lleidatà.

La seva decidida determinació i el seu fervor per afrontar els reptes del segle XXI el converteixen en un actiu valuós per al Partit Popular de Lleida, que veu en ell no només un límit, sinó una nova frontera en la seva missió de servir a la ciutadania.

Amb la inclusió de Marc Sisteré a la llista, el Partit Popular de Lleida reafirma el seu compromís amb la diversitat generacional i la inclusió, obrint les portes a una nova generació de líders que estan preparats per guiar la nostra societat cap a un futur més prometedor. En un moment de canvi i transformació, la seva presència ressona com un far d'esperança per a tots aquells que anhelen un canvi positiu i una política més inclusiva i dinàmica a Lleida.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida