Juanma Moreno visita Lleida per donar suport a la candidatura del Partit Popular al Parlament

Juanma Moreno visita Lleida per donar suport a la candidatura del Partit Popular al Parlament

dimecres 08 de maig 2024

En una visita institucional a la Casa d’Andalusia, el president del Govern d'Andalusia destaca la importància de les cases regionals en la promoció de la diversitat cultural i el desenvolupament local i provincial


El president del Govern d'Andalusia, Juanma Moreno, ha visitat avui la Casa d'Andalusia de Lleida, acompanyat per Montse Berenguer, candidata del PP a Lleida per al Parlament, i Xavier Palau, cap de l'oposició a la Paeria. Els ha rebut Jordi Solana, president de la Casa d'Andalusia, qui ha destacat el paper vital que té l'entitat com a pont cultural entre Andalusia i Catalunya i Lleida.

Durant la visita, Jordi Solana ha presentat els plans de creixement i millora de l'edifici de la Casa d'Andalusia, destacant la seva ubicació estratègica i les seves àmplies possibilitats. "Amb el suport adequat, podem transformar aquest espai en una veritable ambaixada cultural d'Andalusia a Lleida, aportant un gran valor al barri i a la ciutat," ha explicat Solana. 

Palau ha ressaltat la importància de les cases regionals com a centres de cohesió social i cultural: "És essencial recolzar a entitats com la Casa d'Andalusia i invertir en elles per promoure la diversitat i la pluralitat en la nostra província i ciutat," ha dit Palau.

Juanma Moreno, per la seva part, ha garantit el seu compromís de suportar i promoure projectes que reforcin la identitat cultural andalusa. "Hem de preservar i celebrar el nostre llegat cultural, treballant conjuntament amb totes les administracions per millorar les instal·lacions d'aquesta important institució," ha afirmat Moreno. El president andalús ha conclòs la seva intervenció afirmant que si a Andalusia ha estat possible el canvi, també ho serà a Lleida i Catalunya. A més ha més ha valorat altament la tasca que realitza la Casa d'Andalusia a Lleida. "La feina que es duu a terme aquí és un clar exemple de com la cultura i la tradició poden unir diferents poblacions i comunitats autònomes, tant dins com fora d'Andalusia."

L'acte ha servit per reafirmar el compromís de les autoritats andaluses i lleidatanes en el suport a iniciatives que fomenten el diàleg i la convivència entre diferents comunitats autònomes a Espanya.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida