Palau exigeix un pla director de serveis socials

Palau exigeix un pla director de serveis socials

dilluns 08 de juliol 2024

Demana una resposta immediata del govern davant la crisi de persones sense llar


El Partit Popular de Lleida ha denunciat avui la situació crítica que es viu a la plaça de les Missions, on nombroses persones sense llar es veuen obligades a dormir a la intempèrie. “Exigim un pla director de serveis socials, el qual venim demanant des de l’anterior govern de Pueyo i seguim reclamant al govern actual”, ha exclamat Xavier Palau, cap de l'oposició a la Paeria.

Per aquest motiu, Palau insta al govern municipal a prendre mesures immediates per abordar aquesta problemàtica i proporcionar solucions efectives per a les persones afectades. En una declaració contundent, Palau ha destacat la gravetat de la situació: "És inacceptable que en ple segle XXI tinguem persones dormint al carrer sense cap mena de suport. La plaça de les Missions s'ha convertit en un símbol de la deixadesa del govern municipal."

Palau ha insistit en la necessitat d'accions urgents, demanant al govern municipal a posar en marxa solucions immediates per garantir un allotjament digne i segur per a aquestes persones. “No podem tancar els ulls i permetre que aquesta situació es perpetuï ni un dia més”, ha assenyalat el líder popular.

El cap de l'oposició ha proposat diverses mesures per abordar aquesta problemàtica, incloent-hi l'habilitació d'espais d'allotjament temporals, l'augment de recursos per a serveis socials i la col·laboració amb entitats i organitzacions que treballen amb persones sense llar. "Demanem que es destinin els recursos necessaris per solucionar aquesta situació i es treballi conjuntament amb les entitats del tercer sector per oferir una resposta integral i efectiva", ha finalitzat Palau.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida