⏯️ La Latoneta, campions de la primera Lo Caragol Lleida League

LLEIDA.COM - Lleida League
Lleida League Pavelló Municipal d'Alcoletge - Carrer del Mirador del Segrià · 25660 Alcoletge, Lleida

⏯️ La Latoneta, campions de la primera Lo Caragol Lleida League

dilluns 17 de juliol 2023
La Latoneta, campions de la primera Lleida League

La primera edició del torneig de futbol sala ha aplegat centenars d'espectadors per gaudir l'espectacle que van oferir els 20 equips d'arreu de la demarcació de Lleida


Lo Caragol Lleida League ha aplegat centenars d'espectadors als pavellons municipals d'Alcoletge i de Pardinyes, on s'hi ha viscut una setmana del millor futbol sala de la província. En aquesta primera edició, La Latoneta, presidit per Albert Latorre, s'ha coronat com a campió al imposar-se per 5 a 4 Toiss FS Ramon Soler, presidit per John Casey, en una final d'infart que es va decidir a falta de 30 segons d'acabar la primera pròrroga. El New Era de Raul Jiménez va aconseguir la tercera posició després de vèncer La Titoneta en el ‘penalty shootout’ previ a la final per a decidir el 3r i 4t lloc de la competició.

Sergio Martínez "Xexu" i Adrià Fernàndeztots dos de La Latoneta, comparteixen el trofeu de Màxims Golejadors, i John Casey, jugador i president dels finalistes Toiss FS Ramon Soler, va ser reconegut com a MVP Pizza Napoli del torneig. El trofeu al Millor Porter fou per Xiki, de La Titoneta, mentre que el guardó a Millor Entrenador se’l va endur Raul Jiménez (New Era) i el Premi Fair Play va reconèixer El Huerto de Ronsito, presidit per Jordi Tribó.

Abans de la Fase Final, disputada aquest cap de setmana al pavelló municipal de Pardinyes, va tenir lloc la Fase de Grups a Alcoletge, on els 20 equips de la lliga, dividits en 5 grups, van oferir una autèntic espectacle dia rere dia al pavelló municipal. Lo Caragol Lleida League va retransmetre la majoria de partits a través de Twitch, on també s’hi van aplegar centenars d’espectadors per a seguir tan la Fase de Grups com les Finals. De fet, mesos abans de l’inici de la competició i durant el seu desenvolupament, LLEIDA.COM ha ofert tota la informació actualitzada, sobre tots els equips i novetats, així com de tota la classificació, resultats i els màxims golejadors. Aquí podeu consultar les classificacions, el quadrant de la Fase Final, els màxims golejadors i tota allò que voleu saber sobre la primera Lleida League!

Des de l’organització, celebren la gran acollida d’aquesta primera edició i agraeixen a tots els equips i espònsors el suport en l’estrena de la competició, que vol seguir millorant i creixent de cara a futures edicions.

← Tornar
© Lleida League · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Lleida League Pavelló Municipal d'Alcoletge - Carrer del Mirador del Segrià · 25660 Alcoletge, Lleida