El Comú de Lleida parla amb els veïns i veïnes de la Bordeta per saber que necessita el barri

Tel: 622059290
LLEIDA.COM - Comú de Lleida
COMÚ DE LLEIDA Carrer Enric Pubill "Lo Parrano", 8 · 25005 Lleida · Tel: 622059290

El Comú de Lleida parla amb els veïns i veïnes de la Bordeta per saber que necessita el barri

dilluns 12 de febrer 2024

La regidora Laura Bergés del comúdelleida, ahir es va trobar amb els veïns i veïnes que participen en el Consell de zona de la Bordeta, en una visita que va començar amb la plantada d'un arbre al Bosquet de la Bordeta.

"Volem posar de manifest la voluntat de preservar aquest espai com a zona de parc natural per a la ciutat", explicava la regidora Laura Bergés, que va destacar el valor de la implicació ciutadana en la creació d'aquest espai verd.

Durant la visita, es van identificar diferents zones del barri que on fa temps que el veïnat reclama actuacions de l'Ajuntament. "Entenem que el veïnat estigui molest amb la falta de resposta de l'ajuntament davant de demandes que són molt lògiques i que en alguns casos no impliquen grans despeses sinó una major voluntat política per donar solucions", valorava la Laura Bergés.

La dinamització d'espais com el Molí, impulsant iniciatives per augmentar-hi l'activitat i garantir el manteniment de les zones verdes del voltant; les carències de neteja i manteniment de l'espai públic; o la pacificació del trànsit, especialment en els entorns escolars, són alguns dels aspectes que es van identificar durant el tomb que van fer pel barri.

"Hi ha diverses actuacions, com la pacificació del trànsit a Hostal de la Bordeta, l'ampliació i eliminació d'escales al carrer de les Roses, o la regulació de l'encreuament del carrer Palauet amb Av Garrigues són algunes de les actuacions que fa massa temps que estan a la llista de deures de l'Ajuntament", destacava la regidora Laura Bergés.

"Cal establir projectes i intervencions per millorar la urbanització dels carrers, prenent en compte les necessitats dels veïns", defensava la regidora del comúdelleida. El comúdelleida expressava que es plantegen deures i compromisos per treballar col·lectivament en la millora del barri.

← Tornar
© COMÚ DE LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
COMÚ DE LLEIDA Carrer Enric Pubill "Lo Parrano", 8 · 25005 Lleida · Tel: 622059290