Junts lamenta que la Paeria no hagi convidat els grups de l'oposició en l'inici de la reforma del Palau de Vidre

Junts lamenta que la Paeria no hagi convidat els grups de l'oposició en l'inici de la reforma del Palau de Vidre

dimarts 19 de setembre 2023

El Grup Municipal de Junts a la Paeria lamenta que l’equip de Govern no hagi convidat als grups de l’oposició a l’acte d’inici de les obres de rehabilitació del Palau de Vidre dels Camps Elisis, un projecte que es va impulsar i és possible gràcies a l'anterior govern, tot recordant que el grup socialista es va abstenir en la seva votació.

El ple de la Paeria celebrat el passat 13 de març de 2023 va aprovar l'adjudicació de les obres de rehabilitació del Palau de Vidre. Llavors, l'expedient va ser aprovat amb 14 vots a favor, dels grups d'ERC, Junts i el Comú; 11 abstencions, per part del PSC, PP, Cs i del regidor no adscrit Sergio González; i els dos vots en contra dels no adscrits Ángeles Ribes i José María Córdoba.

El Palau de Vidre forma part del patrimoni arquitectònic de Lleida i és un dels millors exemples d’arquitectura dels anys 60 de la ciutat. La seva rehabilitació respon a la necessitat de reviure’l després de dècades d’abandonament. Ara, gràcies a l’impuls de l’anterior govern, reviurà per a múltiples usos, reformant-ne la planta baixa, de 2.500 m², per a usos socials i esportius per a entitats veïnals, s’hi instal·laran plaques fotovoltaiques i en millorarà l’accessibilitat, entre altres millores.

Amb tot plegat, Junts lamenta la desconsideració de l’equip de govern i reclama que es posi en valor la tasca de l’anterior govern municipal, el qual va fer possible aquest projecte que avui s’ha començat a materialitzar sense la presència dels seus impulsors.

← Tornar
© JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA LLEIDA, Lleida