Junts reivindica els Camps Elisis com un espai de referència i dinamitzador de Lleida

Junts reivindica els Camps Elisis com un espai de referència i dinamitzador de Lleida

dimecres 15 de novembre 2023

En el marc de les visites de Junts per Catalunya amb les Associacions de Veïns i Veïnes de Lleida, el grup municipal s’ha reunit amb l’AVV de Cappont, per recollir les demandes del barri, entre les quals hi destaca la reivindicació d’uns Camps Elisis que esdevingui un espai dinamitzador de referència a la ciutat. La presidenta de l’ens veïnal, Veni Ros, ha traslladat al grup les diferents demandes d’un dels barris més grans i moderns de la ciutat, el qual aplega actualment uns 16.000 veïns i veïnes, cada vegada més joves.

Entre els diferents temes tractats, Junts i l'AVV comparteixen la visió de transformar els Camps Elisis en un espai de trobada inclusiva, on els ciutadans i ciutadanes de totes les edats puguin gaudir de diverses activitats en un entorn revitalitzat. Per això, tots dos coincideixen en la necessitat de potenciar i dinamitzar la zona amb propostes que beneficiïn no només al barri de Cappont, sinó a tota la la ciutat. Els usos del nou Palau de Vidre, l'aprofitament del xalet modernista i el futur de la Fira de Lleida també estat temes que s’han tractat durant la trobada. 

Sobre els usos del Palau de Vidre, Junts recolza l’AVV en la demanda per disposar d'espais per dur a terme les seves múltiples activitats comunitàries. Pel que fa al xalet dels Camps Elisis, abandonat i en desús des de fa temps, Junts i l’AVV s’han emplaçat a treballar en diverses propostes que aportin solucions efectives que posin en valor aquest emblemàtic edifici, com ara la instal·lació d’un restaurant de KM0 que promocioni els productes de l’Horta de Lleida. Aquesta és una de les propostes que el grup ha traslladat a l’ens veïnal, amb l'objectiu de reviure aquest equipament i revitalitzar la zona dels Camps Elisis, per tal que la zona torni a esdevenir un motor d'activitats culturals i comunitàries.

El preu de l’habitatge, la millora de la neteja urbana, l’enllumenat públic o les mesures regulatòries de velocitat de circulació han estat altres demandes que l’ens veïnal ha traslladat al grup municipal. Junts també ha detallat a l’AVV els seus eixos de treball i s’ha posat a disposició de l’ens, amb l’objectiu d’atendre i treballar conjuntament en les necessitats i demandes del barri. 

← Tornar
© JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA LLEIDA, Lleida