Gorka Knörr: “Davant d'un nou cop judicial de la mà del TC, ara, més que mai, s’ha d’anar a les urnes”

Gorka Knörr: “Davant d'un nou cop judicial de la mà del TC, ara, més que mai, s’ha d’anar a les urnes”

dijous 06 de juny 2024

El candidat número 5 de Lliures per Europa Junts + ha participat en una trobada col·loqui juntament amb Gerard Companys, Marta Vizcarro i les diputades electes al parlament Jeannine Abella i Anna Feliu


Gorka Knörr, candidat número 5 de Lliures per Europa Junts + ha participat en una trobada col·loqui, a Bell-lloc d’Urgell, on ha  destacat la rellevància de les eleccions al Parlament Europeu. “Avui, més que mai, vull recalcar la importància de les urnes, perquè després del cop de la cúpula judicial de la mà del PSC, perseguint els nostres exiliats per tal que no puguin exercir el seu dret, un dret sagrat que els han donat els electors, és més necessari que mai anar a les urnes.”, ha assegurat.

Knörr ha estat acompanyat de diversos candidats de la llista de Junts + per a les eleccions europees, com Gerard Companys, alcalde d’Alcarràs i candidat número 6, Marta Vizcarro, candidata número 32, i de les diputades electes al Parlament, Jeannine Abella  i Anna Feliu.

Per la seva part, Gerard Companys ha posat l'accent en què Lliures per Europa Junts + és l'única llista d'estricta obediència catalana. "Serem els únics que quan hi haurà un problema, per exemple en el sector de l'agricultura i la ramaderia catalanes, serem els que treballarem per a aquest problema. Altres llistes hauran de treballar-hi per a altres territoris d'Espanya, mentre que Junts tenim el compromís amb els ciutadans de Catalunya", ha destacat l'alcalde d'Alcarràs.

A la trobada també hi han assistit Violant Cervera, portaveu de Junts a la Paeria de Lleida, Josep Maria Garrofé, cap comarcal del Pla d'Urgell, Raül Aguilar, segon tinent d'alcalde de Mollerussa, Rosalía Carnicé, diputada de la Diputació de Lleida, i Manel Cònsola, president de la Sectorial del Primer Sector, entre altres representants de la formació.

L'acte, doncs, ha permès abordar temes claus per al futur de la comarca i de Catalunya amb un èmfasi especial en la influència de les polítiques europees i el paper crucial dels representants de Catalunya a Europa.

← Tornar
© JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA LLEIDA, Lleida