Prop de 100 persones es concentren a Alcarràs per defensar la llibertat de Palestina

Prop de 100 persones es concentren a Alcarràs per defensar la llibertat de Palestina

dissabte 11 de novembre 2023

Sota el lema “Aturem el genocidi”, gairebé un centenar de persones es van concentrar ahir a Alcarràs per a defensar la llibertat del poble palestí i exigir que s’acabi la complicitat d’occident i els mitjans de comunicació amb l’estat d’Israel.

En la concentració organitzada per la CUP Alcarràs i la CUP Torres de Segre, també va participar l’associació lleidatana “Unim Cultures” amb la lectura d’un manifest que denunciava els crims d’Israel contra Palestina dels darrers 75 anys.

També es va encoratjar a totes les assistents a continuar actives en la lluita per la llibertat de Palestina i a adherir-se al boicot a Israel de la campanya BDS i la “llista de la no compra”.

La CUP Alcarràs també va anunciar que en pròxim ple municipal presentarà una moció exigint que el govern espanyol aturi el comerç d’armes amb Israel; que s’aturin els bombardejos a la franja i que s’evitin els desplaçaments forçosos, i que es respecti i protegeixi el dret dels refugiats palestins de tornar a les seves cases i recuperar les seves propietats, tal com estableix la Resolució 194 de les Nacions Unides. Una moció que va ser aprovada en l’últim ple a Torres de Segre, sent presentada per la CUP.

← Tornar
© CUP - Candidatura d'Unitat Popular · Tots els drets reservats · Avís legal ·