Ordeig: “Lleida, Pirineu i Aran som i serem claus en aquest canvi d’etapa a Catalunya"

PSC - Partit dels Socialistes de Catalunya Avinguda Blondel, 19 · 25002 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 279 040

Ordeig: “Lleida, Pirineu i Aran som i serem claus en aquest canvi d’etapa a Catalunya"

dilluns 13 de maig 2024

El cap de llista del PSC per Lleida, Pirineu i Aran ha posat en valor que “a Lleida, Pirineu i Aran aconseguim el millor resultat des de 2003 i registrem el major increment de vot socialista a Catalunya”


El cap de llista del PSC per Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha afirmat avui que “ja ho vam dir durant la campanya i avui s’ha demostrat: Lleida, el Pirineu i l’Aran som i serem claus en aquest canvi d’etapa que comença a partir d’avui a Catalunya”.

Ordeig ha posat així en valor que “Catalunya ha votat canvi. Catalunya ha votat que Salvador Illa sigui el proper President de la Generalitat de Catalunya” i ha detallat que “hem augmentat en 9 diputats i un 21% dels vots. I a la nostra demarcació arribem als 4 diputats, en sumem un, i augmentem un 5,5% els vots, que és el major increment en percentatge de vots de tot Catalunya, i igualem el nombre de diputats que vam assolir fa 20 anys. A més, el PSC torna a guanyar a la ciutat de Lleida en unes eleccions autonòmiques 25 anys després”.

Òscar Ordeig ha assegura que “els 4 diputats i diputades de Lleida, Pirineu i Aran serem claus per a que Salvador Illa pugui ser President d ela Generalitat i per a que hi pugui haver una majoria progressista a la Generalitat de Catalunya”. “Salvador Illa serà un bon president”, ha afirmat.

Per últim, Ordeig ha lamentat la irrupció i manteniment de diputats d’extrema dreta a l’hemicicle, “un fet que ens interpel·la a tots a fer bona política, a estar a costat del ciutadans i fer que en aquesta terra nostra, amb les seves particularitats, la gent se senti escoltada i representada”.

← Tornar
© PSC - Partit dels Socialistes de Catalunya · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PSC - Partit dels Socialistes de Catalunya Avinguda Blondel, 19 · 25002 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 279 040