Avís legal

Tel: 973 220 857
SERMAN PORT Av. Rosa Parks, 23 · 25005 Lleida, Lleida · Tel: 973 220 857
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web SERMAN PORT —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de SERMAN PORT , bé de societats del grup al qual SERMAN PORT pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web SERMAN PORT és propietat exclusiva de SERMAN PORT i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web SERMAN PORT és de SERMAN PORT o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de SERMAN PORT o dels seus proveïdors.

SERMAN PORT i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de SERMAN PORT són marques protegides per SERMAN PORT . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de SERMAN PORT (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de SERMAN PORT constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

SERMAN PORT es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, SERMAN PORT es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de SERMAN PORT com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i SERMAN PORT no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. SERMAN PORT no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de SERMAN PORT .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que SERMAN PORT inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que SERMAN PORT no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a SERMAN PORT no implica que SERMAN PORT l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de SERMAN PORT es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup SERMAN PORT.

SERMAN PORT exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de SERMAN PORT o de webs de tercers.

SERMAN PORT no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de SERMAN PORT.

El contingut del web de SERMAN PORT únicament és aplicable a territori espanyol.

SERMAN PORT garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de SERMAN PORT. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de SERMAN PORT , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de SERMAN PORT enviant un e-mail a: sermanport@sermanport.com

© SERMAN PORT · Tots els drets reservats · Avís legal ·
SERMAN PORT Av. Rosa Parks, 23 · 25005 Lleida, Lleida · Tel: 973 220 857