Serveis a les administracions

Tel: 973 245 571 - 610 430 822
A C PLAGUES URBANES Cr. Tarragona, 29 · 25005 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 245 571 - 610 430 822

Serveis a les administracions

  AC Plagues Urbanes treballa amb les administracions per proporcionar als ciutadans un entorn vital higiènic i segur, lliure de les molèsties que poden ocasionar les plagues de rates, cuques, coloms i d’altres.

Som coneixedors de les particularitats d’aquests tractaments i de les dificultats que comporta realitzar-los en entorns oberts al públic. A AC Plagues Urbanes fem servir productes i mètodes específics per garantir la màxima seguretat dels ciutadans. Així mateix el nostres tècnics han estat formats per tal de poder oferir respostes satisfactòries a les inquietuds dels ciutadans.

Disposem de mes de 20 anys d’experiència en tractaments d’espais públics per a municipis, diputacions i consells comarcals. Entre d’altres realitzem tractaments de:

 

Control de rosegadors i paneroles a:

Espais públics oberts (carrers, places, parcs).

Edificis i oficines públiques.

Instal·lacions públiques restringides (abocadors, depuradores, potabilitzadores, clavegueram)

 

Control de coloms mitjançant captura i dissuasió.

 

Control de mosquits i altres insectes.

 

 

A AC Plagues Urbanes disposem de totes les habilitacions i classificacions necessàries per prestar serveis a les administracions públiques, així com de les assegurances de responsabilitat requerides. Entre els nostres clients es troben X municipis, consells comarcals i diputacions, que són per nosaltres el principal recolzament al treball ben fet.

Som conscients també de la gran sensibilitat ambiental que existeix a l’actualitat per lo que evitem fer servir biocides sempre que sigui possible.

Si a la vostra població esteu patint alguna plaga o voleu prevenir-la no dubteu a contactar amb nosaltres, el nostre equip us farà un anàlisis valorat del vostre problema i de la seva solució.

← Tornar
© A C PLAGUES URBANES · Tots els drets reservats · Avís legal ·
A C PLAGUES URBANES Cr. Tarragona, 29 · 25005 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 245 571 - 610 430 822