Torna el Mercat de les Rebaixes de l'Eix Comercial

Tel: 873 498 200
EIX COMERCIAL DE LLEIDA c/ Major, 56, 2n · 25007 LLEIDA, Lleida · Tel: 873 498 200

Torna el Mercat de les Rebaixes de l'Eix Comercial

dijous 23 de febrer 2023
Preview Mercat de les Rebaixes Eix Comercial
Preview Mercat de les Rebaixes Eix Comercial
Preview Mercat de les Rebaixes Eix Comercial

Un any més, i ja en van 25, l’Eix Comercial de Lleida celebra el Gran Mercat de les Rebaixes. Ho farà el 23, 24 i 25 de febrer, de les 10 del matí a les 20:30 del vespre, amb unes 40 parades que es situen al llarg de tots els carrers i places de la zona. En aquestes s’hi ofereixen ofertes i promocions de productes de tot tipus, com ara roba, joies, complements, decoració, regals o productes d’alimentació. 

La presidenta de l’Associació de Comerciants de l’Eix Comercial de Lleida, Montse Eritja, explica a LLEIDA.COM que els establiments celebren amb ganes aquesta 25a edició del Mercat de les Rebaixes i que esperen una gran afluència de visitants, tenint en compte les últimes edicions celebrades en el marc de la pandèmia. També ha afegit que les compres durant aquest Mercat “surten més rentables de l’habitual” gràcies a les ofertes i descomptes que els establiments ofereixen durant aquests dies. Precisament, les botigues volen aprofitar per vendre l’estoc sobrant d’aquesta temporada i renovar-lo, tot oferint als clients i clientes diferents rebaixes i promocions. En aquest Mercat també surten al carrers algunes parades d’alimentació del Mercat de l’Hort, que aporten la vessant gastronòmica i de producte de proximitat. 

Per la seva part, Marta Gispert, regidora de Consum, Comerç i Mercats de la Paeria de Lleida, explica a LLEIDA.COM que volen “seguir posant en valor iniciatives que sorgeixen de les associacions de comerciants, especialment de l’Eix Comercial”, tot recordant que és “un dels eixos comercials més grans i llargs d’Europa”. Gispert també destaca la “transversalitat en l’organització. En aquest sentit, el propi Eix Comercial organitza el Mercat, però enguany s’hi han afegit establiments i serveis d’altres associacions. “Són moments en que tots hem d’anar a una i mirar de comerç de la ciutat estigui més al dia possible”, remarca la regidora.

← Tornar
© Eix Comercial de Lleida · Tots els drets reservats · Avís legal ·
EIX COMERCIAL DE LLEIDA c/ Major, 56, 2n · 25007 LLEIDA, Lleida · Tel: 873 498 200