L’Eix Comercial presenta "Girando Con... Fest" de Rafa Ariño

Tel: 873 498 200
EIX COMERCIAL DE LLEIDA c/ Major, 56, 2n · 25007 LLEIDA, Lleida · Tel: 873 498 200

L’Eix Comercial presenta "Girando Con... Fest" de Rafa Ariño

dilluns 23 de abril 2018

Del 24 d’abril i fins al 2 de maig tindrà lloc a l’Eix Comercial de Lleida una nova edició del projecte "Girando Con...Fest" dirigit pel fotògraf Rafa Ariño de Lleida, i en el qual l’Eix Comercial de Lleida ha volgut col·laborar de manera directa, pel format i repercussió del mateix. Aquest és un projecte que té com a objectiu fusionar fotografia i música, projectant el costat més humà dels músics tant dins com fora dels escenaris a la vegada que deixar constància del moment tan especial que esta vivint la música indie-pop nacional. Un projecte que va néixer fa ara quatre anys i que reflexa la vida quotidiana de les bandes de indie-pop/rock nacional en les seves gires, durant, abans i després dels seus concerts (veure web del projecte, www.girandocon.com )

La primera part d’aquest projecte serà una exposició fotogràfica en PVC de les fotografies fetes per Rafa Ariño, als establiments socis de l’Eix Comercial de Lleida. Mida de les fotografies 1,20*0,70cm aprox. La exposició conta, actualment, amb un total de 38 fotografies. La segona part del projecte serà una sessió de DJ que dirigirà el propi Rafa Ariño, de indie pop/rock nacional i actual, mentre es projecten en una pantalla fotografies de les gires. A la sessió de DJ, s’uniran a Rafa Ariño dos artistes més, Axel Pi Caballero bateria de Sidonie i Dj, i Guille Milkyway, cantant i músic de la Casa Azul i Dj Aquesta sessió de música es farà a la Plaça Sant Joan durant el dijous 26 d’abril.

D’altra banda, aquest projecte va guanyar el concurs de Movistar Artsy, pel que Rafa Ariño va poder publicar el llibre “Girando con...” y d’aquesta manera apropar el projecte, el seu treball i el seu talent innat al client final.

Durant aquesta setmana, a banda de l’exposició de fotografies als establiments socis i de les sessions de DJ’s, tindrà lloc una signatura de del llibre “Girando con...” i una taula rodona composada per personatges important i influents del món de la música indie pop/rock nacional.

← Tornar
© Eix Comercial de Lleida · Tots els drets reservats · Avís legal ·
EIX COMERCIAL DE LLEIDA c/ Major, 56, 2n · 25007 LLEIDA, Lleida · Tel: 873 498 200