HP Officejet 3833, un best-seller d'HP

Tel: 973 243 970
Logo Prink
PRINK Gran Passeig de Ronda, 161 · 25008 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 243 970

HP Officejet 3833, un best-seller d'HP

dijous 24 de maig 2018
HP 3833

 

 

Aquesta impressora multifunció de tinta, amb ADF i WIFI és una de les impressores estrelles d'HP, per la seva versatilitat de funcions i característiques:

 

Fins a 1.000 pàgines
10 x 15 cm; A4; sobres
Impressió, còpia, escaneig, connexió sense fils, fax
Ajust a pàgina / real / personalitzat
1 Hi-Speed USB 2.0
Un any de garantia de maquinari comercial

 

 

Fes més coses amb la forma més fàcil per imprimir des del teu smartphone o tablet. Simplifica les tasques, alhora que estalvies temps i diners amb aquesta multifuncional assequible i fàcil d'utilitzar amb fax. Si ets estudiant o teniu una oficina amb un cert volum d'activitat, la funció ADF us permetrà oblidar-vos de fotocopiar manualment full per full.

 

S'adapta a gairebé qualsevol espai i funciona silenciosament en el fons. Gestioni les tasques d'impressió i escanegi durant els seus desplaçaments amb l'aplicació mòbil HP All-in-One Printer Remote. Pren el control de les teves tasques i acaba en menys temps amb la pantalla fàcil d'usar d'5,5 cm (2,2 polzades). Còpia, escaneja i envia per fax documents de diverses pàgines ràpidament amb l'alimentador automàtic de documents de 35 pàgines. Sense esperes: comença a imprimir directament amb instal·lació senzilla. Connecta't directament a la teva xarxa sense fils.

 

L'única mancança és que no compta amb impressió a doble cara automàtica, però tot i així segueix disposant d'una gran relació qualitat-preu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=cPbOsaRwOtE 

← Tornar