10 passos per fer un tríptic perfecte

Tel: 973 243 970
Logo Prink
PRINK Gran Passeig de Ronda, 161 · 25008 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 243 970

10 passos per fer un tríptic perfecte

dimarts 19 de juny 2018
Impressores Lleida

Des de Prink Lleida, aquesta setmana us donem uns senzills consells perquè els apliqueu a l'hora de dissenyar i imprimir els vostres tríptics:

 

Planteja el concepte: tingues clar què vols transmetre i explica-de forma atractiva.

Decideix com serà el teu tríptic: la mida, si serà horitzontal o vertical, a una o dues cares, com es doblarà, la forma que tindrà ...

Fes-ho senzill i directe: No abrumes als teus usuaris amb un excés d'informació. Evita dades supèrflues i centra't en allò que aporti valor.

Disseny corporatiu impactant: assegura't d'impactar i, alhora, de que la selecció sigui ben reconeixible.

Compte amb els colors: no abusis dels que són excessivament cridaners, però tampoc dels poc cridaners. Utilitza aquelles tonalitats adequades a la teva audiència i producte, per al que pots tenir en compte la psicologia del color.

Jerarquitza la informació: juga amb els elements gràfics per a ordenar la informació i destacar el més important. Així podràs derivar l'atenció cap al que t'interessa.

Escull el paper adequat: com ja et comentàvem abans, utilitza el tipus de paper que millor s'adapti a les teves necessitats i a la informació que vulguis transmetre.

No oblidis incloure la informació de contacte.

Repassa tot bé abans d'imprimir: fes una impressió de prova per comprovar que tot és correcte abans d'imprimir totes les còpies que necessitis.

 

La clau: impressió a doble cara

L'habitual és que els tríptics tinguin necessitats especials d'impressió pels tipus de paper que s'utilitzen. A més, sempre ha de ser un equip amb funció dúplex (dues cares).

 

Aquests són els passos que has de seguir per imprimir correctament:

Un cop hagis decidit el paper que utilitzaràs i que t'has assegurat que la teva impressora suporta el seu gramatge, has de comprovar els nivells de tinta de l'equip. Depenent de l'equip hauràs de fer imprimint una prova, tot i que és recomanable fer-ho sempre per comprovar també que el disseny és correcte.
Si la teva impressora té impressió automàtica a doble cara, hauràs assegurar-te que reflecteixi la impressió de l'eix vertical.
Quan hagis realitzat una prova impresa, hagis tallat els marges sobrants i comprovat que l'doblar encaixa amb el disseny que busques, només has de seleccionar el nombre de còpies que vols fer i posar-te mans a l'obra.

← Tornar