Ets una Pime? Et donem els factors a tenir en compte al comprar una impressora

Tel: 973 243 970
Logo Prink
PRINK Gran Passeig de Ronda, 161 · 25008 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 243 970

Ets una Pime? Et donem els factors a tenir en compte al comprar una impressora

divendres 03 de agost 2018
office printer

Les necessitats d'impressió de les petites oficines són molt diferents de les de les empreses més grans, i qualsevol que no estigui familiaritzat amb la tecnologia del sector pot confondre a l'hora de comprar la impressora adequada. 

Evidentment el cost és la principal preocupació de qualsevol usuari d'oficina petita. No obstant això, en qualsevol decisió de compra és fonamental tenir en compte el cost de manteniment i no centrar-se únicament en el preu inicial de la impressora en si, que moltes vegades està dissenyada per ser barata i atraure, precisament, pel seu preu.

Al llarg de la vida útil de la impressora, la major part de la despesa s'associa als cartutxos de tinta. Les xifres clau en aquest sentit són el cost per pàgina (CPP) i el cost total de propietat (TCO). El CPP es pot calcular dividint el rendiment en pàgines d'un cartutxo entre el seu cost total. El TCO és una mica més complicat de calcular perquè intervenen diversos factors. El cost mensual d'impressió s'obté calculant per separat el nombre de pàgines en color i en blanc i negre que s'imprimeixen al mes i multiplicant cada xifra pel corresponent CPP. Aquestes xifres es poden sumar i multiplicar per la vida útil estimada de la impressora. Al seu torn, aquesta xifra es pot sumar al cost de la pròpia impressora per obtenir el TCO.

El segon factor és la fiabilitat. I és que les impressores poc fiables poden resultar especialment perjudicials per a les persones que dirigeixen oficines petites oa casa que, en molts casos, tenen la necessitat de generar constantment materials de vendes, màrqueting i financers per dirigir el seu negoci. Aquest tipus d'oficines no sol tenir impressores de back up ni de bon tros comptar amb assistència d'un tècnic in situ. Es recomana als usuaris que es assegurin un mínim d'un any o 30.000 pàgines. La impressora també ha de ser intuïtiva i fàcil de configurar i de connectar a l'ordinador, i incloure funcions igualment fàcils d'utilitzar.

Finalment, cal tenir en compte els requisits individuals. En aquest sentit, hi ha una enorme varietat d'impressores en el mercat, i moltes inclouen funcions que resulten supèrflues per a les petites oficines o les oficines a casa. En un nivell bàsic, els compradors han de decidir si necessitaran impressions en color, així com sistemes d'escanejat i fotocopiat, i realitzar la compra adequada. La impressora també ha de tenir la mida adequada per a l'espai que ocuparà; els models grans solen resultar poc pràctics per a moltes oficines petites.

 

Font: http://impresiondigital.ituser.es/noticias-y-actualidad/2018/07/factores-a-tener-en-cuenta-al-comprar-una-impresora-para-pymes

← Tornar