Cirurgia de blefaroplàstia

Tel: 973 245 380
ILO OFTALMOLOGIA Dr, Fleming,14 · 25006 Lleida, Lleida · Tel: 973 245 380

Cirurgia de blefaroplàstia

Què és? Quan es realitza?

Què és?

La blefaroplàstia és una cirurgia que s’efectua a les parpelles, tant en les superiors com en les inferiors per reparar l’excés de pell en aquestes i/o per eliminar les anomenades “bosses palperals”.

Previament es planifica amb cura la quantitat de pell que caldrà extirpar. En els casos de “bosses palperals” s’extirpa la grassa que ha protrudit (grassa orbitària que s’ha desplaçat cap a davant”empenyent” la pell de la parpella inferior).

 

Quan es realitza?

A les parpelles superiors poden produir-se canvis a la pell deguts a l’edat. Aquesta pell, sumamemnt delicada, es fa redundant i forma plecs. Aquesta alteració de l’estructura de la parpella superior pot provocar interferència en el camp visual. També pot provocar que la parpella descendeixi (ptosi) i/o que les pestanyes s’ubiquin a l’eix visual.

 

Objectius

L’objectiu d’aquesta cirurgia és reparar l’estructura de les parpelles i, com a conseqüència, aconseguir una millora funcional i cosmètica.

 

Riscs

Tota intervenció quirúrgica comporta algun tipus de risc. Tot i trobar-nos davant d’una tècnica d’eficàcia suficientment contrastada en un gran número de pacients, no està exempta de potencials complicacions, com ara:

Edema i /o hematoma palpebral de forma temporal
Lesió superficial de la còrnia
Asimetria entre les parpelles
Subcorrecció

 

Què és? Quan es realitza? Objectius

← Tornar
© ILO Oftalmologia · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ILO OFTALMOLOGIA Dr, Fleming,14 · 25006 Lleida, Lleida · Tel: 973 245 380