La campanya 'Ull a les Aules' arriba a l'escola ZER Ponent de Raimat

Tel: 973 245 380
ILO OFTALMOLOGIA Dr, Fleming,14 · 25006 Lleida, Lleida · Tel: 973 245 380

La campanya 'Ull a les Aules' arriba a l'escola ZER Ponent de Raimat

dimecres 18 de octubre 2023

La ZER Ponent de Raimat ha acollit aquest dimecres 18 d’octubre un nou taller de sensibilització per a nens i nenes de primària en el marc de la campanya ‘Ull a les Aules’ de la Fundació Ferreruela Sanfeliu (FFS) en col·laboració amb la Clínica ILO. Els trenta alumnes han rebut explicacions sobre el funcionament de l'ull i la importància de mantenir una bona higiene visual, així com la necessitat de moderació de l'ús de les pantalles, entre altres indicacions. La sessió té com a finalitat promoure la prevenció i detecció precoç de possibles patologies.

La xerrada forma part de ‘L’aventura de la vida’, un programa que promou La Paeria de Lleida. Aquesta iniciativa desplega un programa de promoció de la salut i desenvolupament d’habilitats per a la vida amb la implicació de tota la comunitat educativa: pares, mares, alumnat i mestres. Disposa d’un material educatiu pels infants (àlbum de cromos), una guia didàctica per al professorat i una altra per a les famílies, així com altres propostes complementàries.
 
La FFS realitza campanyes de prevenció i detecció de malalties oculars (com el glaucoma) i ofereix cursos i tallers de sensibilització en hàbits saludables per a diferents grups d'interès. Està previst que en faci més sessions durant els mesos de febrer i abril.

← Tornar
© ILO Oftalmologia · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ILO OFTALMOLOGIA Dr, Fleming,14 · 25006 Lleida, Lleida · Tel: 973 245 380