Més de 400 alumnes de Lleida han participat en la campanya de sensibilització 'Ull a les Aules'

Tel: 973 245 380
ILO OFTALMOLOGIA Dr, Fleming,14 · 25006 Lleida, Lleida · Tel: 973 245 380

Més de 400 alumnes de Lleida han participat en la campanya de sensibilització 'Ull a les Aules'

dilluns 01 de juliol 2024

La Fundació Ferreruela Sanfeliu (FFS), en col·laboració amb la Clínica ILO, ha realitzat 12 xerrades a 11 centres educatius de Lleida i els seus voltants com a part de la campanya ‘Ull a les Aules’. Aquesta iniciativa ha aplegat 422 alumnes, majoritàriament de 5è i 6è de primària, representant un augment de la participació en cent comparat amb l'edició anterior.

Destacant l’Escola Joan XXIII, on s'ha efectuat un segon cribratge per a una trentena d’alumnes de 3 a 8 anys, la campanya també ha inclòs una xerrada específica per als pares i mares de l’escola de Pardinyes.

El cribratge, conduït per Salvador Vidal d’ILO, s’ha centrat en la detecció precoç de possibles patologies oculars com l'ull gandul, estrabisme i defectes refractius, essencials per al bon desenvolupament acadèmic dels infants.

‘Ull a les Aules’ no només promou la salut visual, sinó que també educa els estudiants sobre la importància de la vista en la vida diària, la higiene ocular i el respecte cap als companys que pateixen problemes visuals. Andrea Ferreruela, presidenta de la FFS, destaca l’aspecte educatiu i inclusiu d’aquesta iniciativa, subratllant la importància d’ensenyar als nens a valorar i acceptar les diferències des de joves.

Aquests esforços s’integren dins del programa ‘L’Aventura de la Vida’, impulsat per la Paeria, que promou la salut i el desenvolupament personal dels nens a través d’un enfocament comunitari integral.

← Tornar
© ILO Oftalmologia · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ILO OFTALMOLOGIA Dr, Fleming,14 · 25006 Lleida, Lleida · Tel: 973 245 380