III Open Solidari Club Natació Lleida

Tel: 973 279 810
Nexus
NEXUS Segrià, 26- 30 · 25006 LLEIDA · Tel: 973 279 810

III Open Solidari Club Natació Lleida

dimarts 01 de juliol 2014

 

Nexus, com sempre, mostra la seva part més humana i solidaria mitjançant les seves accions per ajudar als més necessitats col·laborant en grans iniciatives.

El passat cap de setmana vam contribuir amb els més petits i amb l’associació AECC de Lleida. Durant els dies 27, 28 i 29 de juny de 2014 es va dur a terme a les instal·lacions del Club Natació Lleida, el III Open Solidari CN Lleida, organitzat pel mateix club i amb el suport de l’AECC de Lleida. Com en les dues edicions anteriors, tots els beneficis que es van recaptar i les aportacions econòmiques de tots els col·laboradors que hi van participar, aniran destinats a les XV Colònies per a nens i nenes amb càncer que es realitzen cada any a la Vall d’Aran, i que són gratuïtes per a tots els participants. Aquestes colònies són finançades totalment per l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Lleida des de la seva primera edició, i hi participen nens i nenes de tot el territori espanyol d’edats compreses entre 6 i 14 anys.

L’Open va estar format per diferents activitats en les seccions de tennis, pàdel, esquaix, rítmica, running, cliclyng i taekwondo.  Així mateix, es realitzaren activitats d’oci per que qualsevol persona i puguessi gaudir.

No tenim cap dubte que  una vegada mes el  III Open Solidari CN Lleida va ser tot un èxit; un any més, si més no, la causa ho mereix, i ens satisfà poder col·laborar en aquesta gran iniciativa amb aportacions econòmiques i regals en benefici d’aquesta gran causa.

“Desitgem de tot cor que aquests infants amb malalties oncològiques gaudeixin al màxim d’aquest estiu durant les colònies”

 

← Tornar
© Nexus · Tots els drets reservats · Avís legal ·
NEXUS Segrià, 26- 30 · 25006 LLEIDA · Tel: 973 279 810