III Open Golf Summer Onda Cero a Lleida

Tel: 973 279 810
Nexus
NEXUS Segrià, 26- 30 · 25006 LLEIDA · Tel: 973 279 810
Localització

III Open Golf Summer Onda Cero a Lleida

dimecres 09 de juliol 2014

 

Nexus sempre amb l’esport!

 

Nexus, com a centre biomèdic sempre dóna suport a les iniciatives vinculades amb l’esport, ja que és la medicina més saludable per al nostre cos. Per això, va col·laborar en el III Open Golf Summer Onda Cero a Lleida. 

 

El passat 28 de juny va tenir lloc el III Open Golf Summer Onda Cero al Raimat Golf Club, amb una participació de 85 golfistes. Aquesta nova edició del torneig es va jugar sota la fórmula stableford individual handicap per categories masculina, femenina i scratx i va ser retransmès per Onda Cero per a Lleida i Tarragona en diferents desconnexions. Evaristo Galdeano, amb 41 punts, en handicap masculí; Núria Moga, amb 35 punts, en femení i Roger Marsh, amb 32 punts, en l’scratx general, van ser els vencedors d’aquesta edició. La segona posició en categoria masculina va ser per Joan Meca, amb 39 punts, i en la femenina per Anna Xammar amb 35 punts. Els guanyadors de les diferents categories disputaran la final nacional el 23 de novembre al camp de l’Islantilla Golf Resort de Huelva.

 

L’acte de repartiment de premis va estar presidit pel regidor d’esports de la Paeria, Txema Alonso; el president del Raimat Golf, Josep Ramon Gabás, i el director d’Onda Cero Lleida Alfons Schwartz.

 

El III Open Golf ha estat una de les moltes activitats en què Nexus hi ha col·laborat, i és que va ser una oportunitat per conèixer les habilitats de tots els golfistes participants i fer-los entrega de diferents premis i obsequis en tractaments del centre. 

← Tornar
© Nexus · Tots els drets reservats · Avís legal ·
NEXUS Segrià, 26- 30 · 25006 LLEIDA · Tel: 973 279 810