Clínica Nexus a Fira De Nuvis Lleida

Tel: 973 279 810
Nexus
NEXUS Segrià, 26- 30 · 25006 LLEIDA · Tel: 973 279 810

Clínica Nexus a Fira De Nuvis Lleida

dimarts 18 de novembre 2014
ESTAND NEXUS

Any rere any, Nexus està present a Fira DeNuvis per oferir l'aparatologia més avantguardista, els tractaments més innovadors i els professionals més experimentats!

Durant els passats 7, 8 i 9 de Novembre l’equip de Clínica Nexus va satisfer i resoldre les inquietuds de futurs matrimonis i convidats que volen estar perfectes per a un dels dies més importants de les seves vides. A més, totes les parelles que van visitar el nostre estand van poder gaudir de moltes sorpreses i avantatges: descomptes del 20% en Làser Mèdics, diagnòstics Facials i/o corporals gratuïts, sortejos…

Si hi ha un tret que caracteritza Nexus des dels seus orígens és que sempre està a l’avantguarda dels nous tractaments que l’incansable món de la Medicina Estètica va generant sense treva. Això, juntament amb la nostra incomparable tecnologia, experiència i professionalitat, ens permet adaptar-los i fins i tot millorar-los per poder oferir als nostres pacients i clients uns tractaments d’altíssima eficàcia i seguretat per a que tot nuvi, nuvia, convidat o convidada pugui potenciar la seva bellesa i millorar totes les imperfeccions de les quals volen prescindir durant una celebració tant important. 

← Tornar
© Nexus · Tots els drets reservats · Avís legal ·
NEXUS Segrià, 26- 30 · 25006 LLEIDA · Tel: 973 279 810