Clínica Nexus amplia fronteres amb la realització de trasplantaments capil·lars

Tel: 973 279 810
Nexus
NEXUS Segrià, 26- 30 · 25006 LLEIDA · Tel: 973 279 810
Localització

Clínica Nexus amplia fronteres amb la realització de trasplantaments capil·lars

dilluns 29 de juliol 2019
  • La clínica referent en medicina estètica de Lleida s’uneix a Estechic - Surgery & Hair Transplant, la societat hispano-italiana de referència en aquest àmbit situada a Istanbul 
  • Clínica Nexus serà la representant d’Estechic a tot el territori espanyol 
  • Clínica Nexus té l’exclusivitat a Lleida, i dóna l’opció al pacient d’escollir on fer-se el tractament (Lleida, Barcelona o Turquia)

Clínica Nexus, referent en medicina estètica i en tractaments làser a Lleida, estableix una aliança amb una de les clíniques més destacades en tractaments de trasplantament capil·lar ubicades a Istanbul, el país que en els darrers anys s'ha convertit en la primera destinació de turisme sanitari a Europa. La gran especialització en trasplantament capil·lar posiciona Turquia com a líders en nombre d'intervencions a un preu competitiu respecte a qualsevol altre país europeu. Estechic – Surgery & Hair Transplant, es considera una de les més exclusives i prestigioses en la tècnica FUE Zafiro, el nou avenç en la ja coneguda tècnica FUE (Extracció Individual de fol·licles). L’ús de fulles de safir en lloc de fulles d’acer, fa que les incisions siguin molt més petites, i com a resultat s’empelten més unitats de fol·licle per centímetre, donant una major densitat de cabell. A més, es garanteix un postoperatori i recuperació molt més ràpida. 

 Estechic està acreditada per la rigorosa Joint Comission International, i compta amb un equip mèdic multidisciplinar, amb més de 15 anys d’experiència i milers d’intervencions realitzades amb èxit. En totes les seves intervencions es lliura una garantia amb certificat d’intervenció. La intervenció, a més, es realitza en la prestigiosa clínica Florence Nightingale, considerada la més avançada i luxosa de Turquia. Clínica Nexus, incorpora doncs aquest nou servei oferint la possibilitat al seu pacient de realitzar-se un trasplantament capil·lar amb els especialistes més reconeguts en l’àmbit internacional. Lliura la facilitat de realitzar-se la intervenció, de manera exclusiva a Lleida o Barcelona a aquelles persones que per comoditat o motius laborals no volen o poden traslladar-se a Turquia.  

 En canvi, el pacient que sí desitja aprofitar l’avinentesa per viatjar a Turquia obté totes les facilitats i avantages incloses en el pack de tractament, incloent-hi trasllats en cotxe privat amb guia de parla espanyola i allotjament de dues nits a l’hotel Radisson Blu de 5 estrelles. “L’època de vacances és el més demandat per fer-se aquest tipus de tractament” declara el doctor Samuel Pinós, director mèdic de Clínica Nexus, “així el pacient disposa d’uns dies per minimitzar els efectes de la intervenció abans de reincorporar-se a la feina i a la seva vida social habitual”. 

 Clínica Nexus també obté, gràcies a aquesta aliança, la representació a tot el territori espanyol. Montse Monjo, directora gerent de Clínica Nexus, lidera el projecte d’expansió. “Busquem col·laboracions amb les clíniques més representatives de cada província, les quals obtindran l’exclusivitat en el seu àmbit geogràfic. El trasplantament capil·lar, i més en concret mitjançant la Tècnica FUE, és un dels tractaments més demandats actualment en el nostre país”. 

← Tornar
© Nexus · Tots els drets reservats · Avís legal ·
NEXUS Segrià, 26- 30 · 25006 LLEIDA · Tel: 973 279 810