Conferència Mindfulness 24 d'abril a les 20:15h

Tel: 973 281 413
Teràpies Naturals Lleida
TERAPIES NATURALS LLEIDA Cr. Alcalde Sol, 5 · 25003 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 281 413
Localització

Conferència Mindfulness 24 d'abril a les 20:15h

dilluns 24 de abril 2017
Mindfulness

Conferència informativa gratuïta, 24 d'abril a les 20:15h. 
Aforament limitat, cal inscriure's a la secretaria del centre. 
Inici del Curs el 3 de maig

A càrrec de: 
Eduard Miquel, instructor de MBSR acreditat per l'Institut EsMindfulness. Llicenciat en Ciències Polítiques i Màster en Història de les Religions. 
Membre de l'Associació d'Instructors MBSR, entitat que compta amb el recolzament de Jon Kabat-Zinn a partir del que s'ha dissenyat aquest programa MBSR, el qual gaudeix d'una alta reputació i eficàcia contrastada.

Mindfulness, traduït com consciència plena, és la capacitat d'estar present en l'aquí i l'ara, prenent consciència d'allò que succeeix per tal de gestionar millor i en tota la seva complexitat qualsevol situació personal, interrelacional o social.

MBSR (Mindfulness based stress reduction) és el programa de referència en entrenament mental basat en mindfulness, desenvolupat el 1979 pel doctor Jon Kabat-Zinn de la Universitat de Massachusetts. És un programa àmpliament testat i s'ha constatat que els participants, al finalitzar el programa, redueixen de mitjana el seu malestar psicològic en un 40%.

A partir del dia 3 de maig es realitzarà a Teràpies Naturals Lleida aquest programa complert que, a més de l'aplicació personal, compta també amb l'obtenció del Certificat Nivell Bàsic (Iniciació) vàlid per a l'Itinerari Formatiu d'Instructors de Mindfulness -MBSR-

En aquest vídeo l'Eduard Miquel us presenta el programa del curs.

També podeu veure aquí a Jon Kabat-Zinn, creador d'aquest programa, on explica que és el Mindfulness.

← Tornar
© Teràpies Naturals Lleida · Tots els drets reservats · Avís legal ·
TERAPIES NATURALS LLEIDA Cr. Alcalde Sol, 5 · 25003 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 281 413