Matinal de Qigong i Taichi Chuan

Tel: 973 281 413
Teràpies Naturals Lleida
TERAPIES NATURALS LLEIDA Cr. Alcalde Sol, 5 · 25003 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 281 413

Matinal de Qigong i Taichi Chuan

divendres 02 de febrer 2018

El proper 3 de febrer, de 10h a 11:30h i de 12:00h a 13:30h, sessió de Qigong i Taichi Chuan amb l'instructor Techu Toledo, guanyador de l'or en el 1er concurs d'exhibicions Health Qigong Barcelona 2013.

Qigong/Chikung:

Descobreix un dels pilars de la Medicina Tradicional Xinesa:
Art mil·lenari basat en el cultiu de la "Energia" Interior (Qi/Chi), d'origen xamànic i animista. A través del cos (moviment), respiració (diafragmàtica) i de la ment (atenta i conscient), induïm vàries energies (cel, terra, natura i la nostra energia vital Qi/Chi) a través de la xarxa de meridians i canals del cos per a desbloquejar, emmagatzemar, incrementar i restaurar la circulació de la energia, aportant-nos salut i longevitat (cos), equilibri emocional i desenvolupament de la Consciència (ment) i autoconeixement i creixement espiritual (esperit).
Entre molts altres beneficis, desbloqueja e incrementa el caudal energètic dels meridians reajustant les funcions orgàniques.

Taiji Quan/Taichi Chuan:

Art marcial intern (Nei Jia) que pertany al Wushu (arts marcials xineses), pare i mare del Kung Fu; el Taichi Chuan és una expressió de les dues polaritats (Yin-yang) que conformen l'energia universal (Qi/Chi). Avui en dia és més conegut com Tai chi, fent referència a la seva capacitat terapèutica, oblidant la seva part marcial (Chuan/Quan que significa "puny") i espiritual del Taichi Chuan. Descobreix l'art de la "meditació en moviment" per a la salut, la relaxació, l'autodefensa i el creixement interior.
Permet treballar l'elasticitat i el reforçament de les articulacions.

Segueixen una cadència suau i captivadora.  L'oratge empeny el cos a ballar amb la respiració, tothom pot sentir-lo i practicar!

← Tornar