Conferència i curs sobre Mindfulness

Tel: 973 281 413
Teràpies Naturals Lleida
TERAPIES NATURALS LLEIDA Cr. Alcalde Sol, 5 · 25003 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 281 413
Localització

Conferència i curs sobre Mindfulness

dijous 23 de gener 2020
Conferència i curs sobre Mindfulness

El dilluns, 3 de febrer, a les 20:30h, a celebrarem una conferència introductòria sobre Mindfulness MBSR. Reserva't plaça, inscriu-te a la conferència a través del correu electrònic formacio@terapiesnaturalslleida.net. No badis, l'aforament és limitat!

Dies després, el 10 de febrer, iniciarem la 10ª edició del curs de Mindfulness. Traduït com "consciència plena", el Mindfulness és la capacitat d'estar present en l'aquí i en l'ara, prenent consciència d'allò que succeeix per tal de gestionar millor i en tota la seva complexitat qualsevol situació personal, interrelacional o social. A càrrec d'Eduard Miquel, instructor de MBSR acreditat per l'Institut EsMindfulness. Llicenciat en Ciències Polítiques i Màster en Història de les Religions. 

Programa de 8 setmanes basat en Mindfulness MBSR (Mindfulness based stress reduction) que, a més de l'aplicació personal, compta també amb l'obtenció del Certificat Nivell Bàsic (Iniciació) vàlid per a la Formació d' Instructors de Mindfulness.
Ja pots reservar la teva plaça al curs i inscriure't a través del correu electrònic formacio@terapiesnaturalslleida.net.

Podeu descarregar-vos el programa en aquest enllaç

← Tornar
© Teràpies Naturals Lleida · Tots els drets reservats · Avís legal ·
TERAPIES NATURALS LLEIDA Cr. Alcalde Sol, 5 · 25003 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 281 413