Arts Gràfiques Bobalà de Lleida celebra el seu 30è aniversari

Tel: 973 236 611
ARTS GRÀFIQUES BOBALÀ Carrer Sant Salvador, 8 · 25005 Lleida, Lleida · Tel: 973 236 611

Arts Gràfiques Bobalà de Lleida celebra el seu 30è aniversari

dimarts 10 de desembre 2019
Arts Gràfiques Bobalà de Lleida celebra el seu 30è aniversari

Arts Gràfiques Bobalà celebra aquest 2019 el seu 30è aniversari i ho fa organitzant una jornada de portes obertes el divendres, 13 de desembre perquè el públic més curiós pugui conèixer de prop les seves instal·lacions i els diferents processos associats a la impressió. Les visites es realitzaran a les 12 h i a les 17.30 h. El mateix dia a les 17.30 h, el públic més petit està convidat a gaudir d’una hora del conte molt especial a càrrec de Jordi Villacampa Viñes, comunicador, professor de teatre i actor, que presentarà el conte “La nena que volia ser la lluna”.

Arts Gràfiques Bobalà ha esdevingut amb el temps una impremta de referència a Lleida, gràcies als serveis i productes de qualitat que ofereix des del 1989. És una empresa de tracte familiar que es defineix per l'experiència en el sector gràfic unida a les noves tecnologies i una renovació constant del seu equip. Són especialistes en l’edició de llibres, ja que dels seus tallers han sortit en els darrers vint anys prop de quatre mil títols. La impremta ofereix els millors serveis de maquetació, disseny, personalització, escaneig d’imatges, impressió, correcció ortogràfica i d’estil, traduccions, enquadernació i manipulació, projectes, etc. Però també realitza la confecció de qualsevol mena d’imprès, llibres, revistes, catàlegs, programes de mà, material publicitari, cartells, sobres, papereria corporativa, embalatge, segells de cautxú, etc.

Cal destacar que a Arts Gràfiques Bobalà s’imprimeixen els llibres de Pagès Editors, Editorial Milenio i d’altres editorials, institucions i organismes i autors (autoedició).

Per participar en les visites és necessari prèvia inscripció que es pot realitzar enviant un e-mail a bobala@bobala.cat o trucant al 973 23 66 11.

← Tornar
© Arts Gràfiques Bobalà · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ARTS GRÀFIQUES BOBALÀ Carrer Sant Salvador, 8 · 25005 Lleida, Lleida · Tel: 973 236 611