Més de 10.000 persones han seguit els directes de la campanya #LaCulturaEtCura

Tel: 973 236 611
PAGÈS EDITORS Sant Salvador, 8 · 25005 Lleida, Lleida · Tel: 973 236 611

Més de 10.000 persones han seguit els directes de la campanya #LaCulturaEtCura

dilluns 06 de juliol 2020

Pagès Editors va tancar el passat divendres 3 de juliol la campanya de promoció i foment de la lectura i del llibre en català #LaCulturaEtCura, una campanya que va posar-se en marxa el passat 11 de maig per tal d'acompanyar a les persones durant el confinament -i posteriorment durant el desconfinament- a causa del Covid-19.

La campanya ha tingut dos mesos de durada i han participat en la mateixa una cinquantena d'escriptors i escriptores nacionals i internacionals, que han realitzat directes des de casa seva per donar a conèixer les seves obres, ja fossin novetats o llibres de fons.

En aquest sentit Pagès Editors està més que satisfet amb la campanya, ja que l'editorial ha pogut comptabilitzar que més de 10.000 persones han visualitzat els directes -o els potseriors vídeos dels directes- que han fet els autors/es.

La campanya ha estat organitzada per temàtiques, de manera que cada setmana l'editorial ha donat a conèixer un conjunt de llibres dins d'un tema proposat -assaig, poesia, narrativa, novel·la negra i literatura infantil i juvenil, entre d'altres-, ja fossin novetats o publicacions del nostre catàleg.

En concret, hi han participat 26 autors i 24 autores, que s'han connectat des de Catalunya, Argentina, Xile, Colòmbia i Estats Units (Los Ángeles i Miami). A la graella que vam proposar hi havia autors com Joan Garcia del Muro, M.Àngels Cabré, Víctor Sunyol, Blanca Llum Vidal, Carles Duarte, Francesc Torralba, Abel Folk, Anna M. Villalonga, Pepa Roma,...

Sorteig en marxa

Amb l'objectiu de continuar vetllant i donant suport a les llibreries de proximitat, dins la campanya #LaCulturaEtCura es va posar en marxa el sorteig #LaLlibreriaEtCura, pel qual totes aquelles persones que adquireixin un mínim de 3 títols de Pagès Editors a la seva llibreria de confiança entraran en un sorteig d'un lot de llibres per valor de 80 euros.
Qui vulgui participar-hi, tan sols ha d'enviar un tiquet de compra en el que apareguin els títols comprats a l'adreça electrònica editorial@pageseditors.cat i entrarà automàticament en el sorteig, que se celebrarà el 23 de juliol, fixat com el dia del Llibre i la Rosa a l'estiu (el guanyador es determinarà a través d'una eina de tria aleatòria).

Les persones que vulguin participar-hi podran fer-ho fins al dia 22 de juliol a les 12 h de la nit.

← Tornar
© PAGÈS EDITORS · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PAGÈS EDITORS Sant Salvador, 8 · 25005 Lleida, Lleida · Tel: 973 236 611
 · CONDICIONS DE COMPRA