Trèvol, l’opció segura per a un estiu 10 per als petits (i no tan petits)

Trèvol, l’opció segura per a un estiu 10 per als petits (i no tan petits)

dilluns 03 de juny 2019
Trèvol Lleida Estiu 2019

Ja tenim aquí l’estiu, i com cada any, la millor alternativa perquè la canalla passi el (molt) temps de lleure del que disposarà de la forma més profitosa i divertida és inscriure’ls al Campus Trèvol, que està orientat a nenes i nens d’entre 3 i 12 anys.

 

El perquè d’aquesta elecció és evident; A diferència d’altres alternatives, el dia a dia al Campus Trèvol no es circumscriu a una única activitat; Les nenes i els nens practiquen tota mena d’activitats esportives amb absoluta varietat; futbol, bàsquet, handbol...però també pàdel, piscina i diferents jocs. I al marge -i això és tant o més important- aprenen a relacionar-se, a fer jocs i a fer amics.

Aquest any, el Campus d’Estiu començarà tot just després de Sant Joan, el dia 25 de juny, i s’allargarà fins el 6 de setembre. L’horari és de 9 a 14 hores, tot i que també es pot escollir de 9 a 15 hores o de 9 a 17, per bé que en aquest dos últims casos cal quedar-se a dinar al centre amb carmanyola. Un dels aspectes importants d’enguany és la possibilitat d’acollida dels participants a partir de les 8 del matí, sense cap cost addicional. Les inscripcions es fan per setmanes senceres, amb l’avantatge d’un descompte per setmanes consecutives.

 

Campus Junior, l’alternativa per als “grans”

 

Més enllà dels 12 anys, també hi ha opció. Per segon any consecutiu, Trèvol posa en marxa el Campus Junior, dirigit a joves d’entre 13 i 16 anys. Aquí la dinàmica canvia; es tracta de posar als adolescents en un entorn en el que se sentin còmodes, amb nois i noies de la seva edat, i practicant activitats dirigides al gimnàs amb el màxim de diversió, però adaptades també al seu físic: Trèvol Bike, Funcional, Òmnia, Pilates, Ioga, piscina, activitats a l’exterior...  L’horari del Campus Junior és de 9 a 14 hores.

 

Les inscripcions per a totes dues modalitats cal fer-les a la recepció del centre, a l’Avda. Tortosa 84.

 

Cursos de natació d’estiu

 

Contràriament al que molta gent creu, a l’estiu no s’ha d’abandonar la pràctica activa de la natació únicament pel fet de visitar més sovint la platja o la piscina. Cal seguir aprenent i millorant la tècnica per moure’s millor i de forma més segura dins el medi aquàtic, i això només s’aconsegueix amb un bon curset.

Els mesos de juliol i setembre, Trèvol posa en marxa els cursets d’estiu destinats pràcticament a totes les franges d’edat. Des dels nadons de 4 mesos fins als joves de 18 anys, totes i tots tenen el seu moment i espai en els cursos del centre.

Més informació i inscripcions al centre, al web www.trevollleida.com i a les xarxes socials de Trèvol. 

AdjuntMida
Image icon estiu_19_trevol.jpg643.37 KB
← Tornar