Exposicions temporals

MUSEU DE LLEIDA DIOCESÀ I COMARCAL Sant Crist, 1 · 25002 LLEIDA · Tel: 973 28 30 75

Exposicions temporals

Des de la seva obertura l'any 1997, El Museu de Lleida ha desenvolupat una política d'exposicions temporals destinada a complementar les limitacions expositives de la sala habilitada a l'església romànica de Sant Martí amb la mostra Prooemium. A banda de promoure les diverses funcions de conservació i difusió que un museu modern i de la importància de les col·leccions que acull, aquestes exposicions han servit per difondre una part important dels objectes que romanen als nostres dipòsits, a l'espera de la nova seu del museu.

De la tasca del Museu de Lleida han sorgit exposicions de divers format, adaptades a les inquietuts dels diversos públics potencials, des de mostres de format clàssic com Sant Miquel Imatge i llegenda, Nadal des del Museu Diocesà, La imatge del pelegrí a Lleida, Dones i Madones o Pell de Pedra fins a exposicions de tarannà més divulgatiu com Els escacs i el cavaller o Una taula parada, passant per exposicions destinades a promocionar la tasca del nostre taller de restauració amb Obres restaurades al Museu de Lleida.

El nostre museu ha volgut obrir les seves col·leccions a la resta del territori català, és per això que també ha programat exposicions itinerants com Els escacs i el cavaller (Lleida, Àger, Balaguer, Barcelona i Castellar del Vallès), la mostra Una mirada al Museu de Lleida: Diocesà i Comarcal organitzada a la Fira de Mollerussa o Una taula parada. D'aquesta manera pretenem donar a conèixer a la societat de Lleida i comarques l'existència del Museu i la seva història, la situació actual i el futur de la institució. Aquestes exposicions han servit per conèixer els interessos d'aquells que ens visiten, per millorar en futures intervencions i adaptar la nostra dinàmica a la societat en la qual el Museu està inserit.

← Tornar
© Museu de Lleida Diocesà i Comarcal · Tots els drets reservats · Avís legal ·
MUSEU DE LLEIDA DIOCESÀ I COMARCAL Sant Crist, 1 · 25002 LLEIDA · Tel: 973 28 30 75