El 'Castahalloween' de la Manreana combina la tradició de la castanyada i el Halloween

Tel: 973 050 257
MIRAVALL · 25430 JUNEDA, Lleida · Tel: 973 050 257
Localització

El 'Castahalloween' de la Manreana combina la tradició de la castanyada i el Halloween

dilluns 21 de octubre 2019

Seguint amb el calendari d’activitats extraordinàries per la Manreana parc, els propers 26 i 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre tindrà lloc el novedós Castahalloween. L’activitat que està pensada a nivell familiar, combina la tradició catalana de la castanyada, i l’americana de Halloween. Les activitats més destacades són les següents.

A partir de 4 anys:

  • El conte de la castanyera amb torrada de castanyes
  • “On són els panellets?”: La nostra castanyera porta tot l’any preparant-se per aquests dies... però ha perdut el seu amic pastisser, i podria ser la primera castanyada de la història sense panellets. L’ajudes?
  • Taller de panellets
  • Sopar – Bufet del Terror: Has de tenir molta gana per sopar en un menjador encantat. T’atreveixes?

A partir de 6 anys:

  • La tarda de la valentia: Ens prepararem per entrar a la granja del terror, descobriràs com ser el més valent de la granja, et podràs pintar la cara per ser tu l’autèntic monstre!
  • Entrem a la granja del terror! Amb els últims raigs de sol del dia i acompanyats del nostre granger més trempat i amb llanternes, recorrerem el passadís del terror per descobrir-ne tots els secrets. Recomanable anar acompanyats

A partir de 8 anys per accedir acompanyats o 12 anys sols:

  • La Granja del Terror. Quan arriba la nit a la nostra granja hi passen unes coses molt estranyes, tot és transforma! Necessitem que entris i busquis la lletera que ha perdut el nostre granger! Us trobareu un recorregut d’1 km on viuràs moments veritablement aterridors mentre intentes sobreviure entre els personatges que se n’han apoderat i que no t’ho posaran fàcil… Que tinguis sort!

A banda de totes aquestes activitats hi haurà servei d’entrepans i pizzes i música durant l’espera per esperar l’arribada de la nit! 

La Manreana parc va obrir el passat mes de setembre amb la Festa de la Tornada al cole! (la primera de les activitats extraordinàries), i cada cap de setmana i festiu s’ofereixen activitats guiades teatralitzades on els visitants poden conèixer les tasques de la granja i les curiositats dels animals salvatges. A més d’un mercadet de productes i dinar de bufet lliure. A banda de les activitats els visitants poden conèixer les més de 50 espècies d’animals que viuen al parc.

En aquest primer mes d’obertura han passat pel parc vora les 500 persones. També ja està en funcionament la nova pàgina web on es poden reservar entrades i conèixer al detall totes les nostres activitats.

← Tornar
© Miravall · Tots els drets reservats · Avís legal ·
MIRAVALL · 25430 JUNEDA, Lleida · Tel: 973 050 257