Avís legal

Tel: 973 741 606
CE EFAC Almacelles Avinguda dels esports · 25100 ALMACELLES, Lleida · Tel: 973 741 606

Avís legal

Tots els continguts del lloc web CE EFAC Almacelles —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de CE EFAC Almacelles , bé de societats del grup al qual CE EFAC Almacelles pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web CE EFAC Almacelles és propietat exclusiva de CE EFAC Almacelles i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web CE EFAC Almacelles és de CE EFAC Almacelles o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de CE EFAC Almacelles o dels seus proveïdors.

CE EFAC Almacelles i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de CE EFAC Almacelles són marques protegides per CE EFAC Almacelles . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de CE EFAC Almacelles (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de CE EFAC Almacelles constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

CE EFAC Almacelles es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, CE EFAC Almacelles es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de CE EFAC Almacelles com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i CE EFAC Almacelles no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. CE EFAC Almacelles no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de CE EFAC Almacelles .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que CE EFAC Almacelles inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que CE EFAC Almacelles no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a CE EFAC Almacelles no implica que CE EFAC Almacelles l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de CE EFAC Almacelles es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup CE EFAC Almacelles.

CE EFAC Almacelles exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de CE EFAC Almacelles o de webs de tercers.

CE EFAC Almacelles no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de CE EFAC Almacelles.

El contingut del web de CE EFAC Almacelles únicament és aplicable a territori espanyol.

CE EFAC Almacelles garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de CE EFAC Almacelles. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de CE EFAC Almacelles , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de CE EFAC Almacelles enviant un e-mail a: efac.oficines@gmail.com

© · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CE EFAC Almacelles Avinguda dels esports · 25100 ALMACELLES, Lleida · Tel: 973 741 606