Tallers d'educació infantil i primaria

Tel: 973 311 616
MUSEU TREPAT Av.Josep Trepat i Glacera s/n · 25300 TÀRREGA, Lleida · Tel: 973 311 616

Tallers d'educació infantil i primaria

Davant l’objectiu d’obrir el Museu de la mecanització agrària Cal Trepat als escolars i posar al servei dels docents aquesta peça del patrimoni industrial hem dissenyat una eina pedagògica que posem al seu abast amb els següents tallers

01 — TALLER D'ESTAMPATGE

Taller on oferim l’oportunitat creativa de manipular i treballar amb els tampons d’estampatge amb els dibuixos de les peces de les màquines Trepat. Aquest material era el que s’emprava en la confecció dels catàlegs de peces de recanvis de les màquines Trepat. És una oportunitat creativa i lúdica d’experimentar i veure les peces de les màquines d’una forma artística ben diferent. Posteriorment s’entra a la fàbrica per fer una visita guiada.

Durada taller 1h 30 min amb visita inclosa al Museu preu per alumne 3€

 

02 — TALLER JOC DE L'EMBARRAT.

Edat: A partir de 6-7 anys..
Durada i preu: 1h 30m / 3€ per persona.
Matèria: - - -
Mitjançant un senzill joc que muntarem plegats podrem aprendre la dinàmica de politges i corretges i les seves combinacions d'una forma molt lúdica i pràctica. Després farem una visita a la fàbrica Trepat i acabarem amb l'exhibició del funcionament de l'antic embarrat on a la hi retrobarem les dinàmiques de politges aplicades a l'antiga maquinària..

 

03 — LA DESCOBERTA DE LES EINES

Edat: 1º, 2º, 3º de primària.
Durada i preu: 1 h 30 min / 3 € per alumne.
Matèria: plàstica.
Es planteja un taller de contacte directe amb diverses eines presents a l’interior de la fàbrica J. Trepat. Mitjançant una dinàmica de grup es potencia el coneixement de cada una d’aquestes eines i el seu ús per a la posterior descoberta en el transcurs del recorregut museogràfic de la fàbrica Trepat..

 

04 — TALLER DE FROTTAGGE

El frottage (del francès "frotter", que significa fregar) és una tècnica artística que utilitza una superfície amb certa rugositat per a reproduir el relleu amb un paper a sobre.

En aquest taller descobrirem les peces deles màquines Trepat amb Frotagge i després farem una visita guiada a l’antiga fàbrica

Durada taller 1h 30 min amb visita inclosa al Museu preu per alumne 3€

← Tornar
© MUSEU TREPAT · Tots els drets reservats · Avís legal ·
MUSEU TREPAT Av.Josep Trepat i Glacera s/n · 25300 TÀRREGA, Lleida · Tel: 973 311 616