RECONEIXEMENT INTERNACIONAL DE CERVESA CTRETZE PIRINEUS I LICORS PORTET 1883

Tel: 973 680 132
Licors Portet
RATAFIA DELS RAIERS Sant Miquel del Pui, 4 · 25500 LA POBLA DE SEGUR, Lleida · Tel: 973 680 132

RECONEIXEMENT INTERNACIONAL DE CERVESA CTRETZE PIRINEUS I LICORS PORTET 1883

dimecres 07 de desembre 2016

CERVESA CTRETZE PIRINEUS I LICORS PORTET 1889 PRESENTEN EL SEU INTERNACIONALMENT GUARDONAT LICOR DE CERVESA C13, FET A LA POBLA DE SEGUR.                                                                                  

Aquest divendres dia 9 de desembre, a les 7 del vespre i a la fàbrica de cervesa Ctretze Pirineus de la Pobla de Segur, tindrà lloc la presentació de la nova fabricació del LICOR DE CERVESA C13, reconegut, aquest any 2016, amb dues medalles de plata en dos concursos internacionals.

Aquest licor és fruit de la col·laboració entre aquestes dues empreses poblatanes, Ctretze Pirineus que produeix cervesa artesanal de qualitat molt reconeguda i Licors Portet 1883 que elabora licors des del 1883.

La primera elaboració d’aquest licor es va fer ara fa un any, a tall de prova, i es va vendre amb molta celeritat. Malgrat això, se’n van reservar algunes botelles per conèixer la seva evolució i per enviar-les a dos concursos internacionals a fi de saber quina era l’opinió de reconeguts experts.

En aquest dos concursos, al Catavinum del País Basc i a l’International Spirits Challenge d’Anglaterra, el licor ha estat guardonat amb dues medalles de Plata, fet que certifica l’alta qualitat del producte.

Aquest divendres dia 9, en l’acte de presentació es podrà tastar la nova fabricació del licor que a partir d’aquest mes  ja s’anirà elaborant amb continuïtat.

L’acte estarà amenitzat pel grup de música Enzel i compta amb la col·laboració de l’associació musical AMUP de la Pobla de Segur.

← Tornar
© Ratafia dels Raiers · Tots els drets reservats · Avís legal ·
RATAFIA DELS RAIERS Sant Miquel del Pui, 4 · 25500 LA POBLA DE SEGUR, Lleida · Tel: 973 680 132
 · CONDICIONS DE COMPRA