Consells per a servir una cervesa artesana

Tel: 616 095 665
SEELEN ARTESANA C/. Aragón, 12 · 22549 VENCILLON, Huesca · Tel: 616 095 665

Consells per a servir una cervesa artesana

dijous 19 de juliol 2018

Si ets un fan de la cervesa artesana i no saps com servir-la... tranquil! A continuació et facilitem uns quants consells ràpids i fàcils per a que sorprenguis als teus amics, familiars o parella!

Pas 1 - Conservació i preparació

Refredar la cervesa lentament en la nevera, és preferible no refredar de cop de temperatura ambienti al congelador.

La disposició de les ampolles en els ampollers hauria de ser en posició vertical, per afavorir que els llevats es disposin en el fons de l'ampolla.

La temperatura òptima de servei és entre els 6-8 graus.

Pas 2 - Servir la Cervesa Artesanal

Una vegada oberta, servir en got de vidre de boca ampla (preferiblement copa de borgoña o en defecte, got on se serveix la sidra). D'aquesta manera s'apreciaran millor les aromes en degustar-la.

És important NO INCLINAR EL GOT, com es faria amb les cerveses industrials. Deixar-ho en la taula o barra. Servir la cervesa des d'aproximadament uns 10 cm d'altura, de manera que el doll quedi translúcido, del color de la cervesa.

Això es diu "copejar" la cervesa, la qual cosa facilita la seva activació carbònica que tota cervesa artesanal precisa. Totes les nostres cerveses provenen d'una segona fermentació en ampolla, per la qual cosa en copejar-la s'optimitza la seva degustació.

Si voleu una cervesa transparent, lliure de sediment, no agiteu l'ampolla i servir-la en el got lentament, deixant una mica de líquid amb el sediment en el fons de l'ampolla.

 

Has vist què ràpid? Esperem que aquests consells et siguin de gran ajuda i puguis gaudir de les nostres cerveses amb tots els teus sentits.

← Tornar