Un any més arriben les Colònies d'Estiu de Quàlia!

Tel: 663 263 494
LLEUREQUALIA Casa de Colònies · 25526 LLESP, Lleida · Tel: 663 263 494

Un any més arriben les Colònies d'Estiu de Quàlia!

dimarts 11 de juny 2019

Aquest serà el 5é any que Quàlia, el servei de projectes educatius i de lleure de l'Associació Alba, organitzem les Colònies d'Estiu Temàtiques per a infants de 4 a 14 anys. Enguany organitzem 4 torns de colònies separats segons les edats dels infants i amb diferents propostes de dies entre els mesos de juny i juliol. Aquest estiu descobrirem el fantàstic món dels Qualis, uns personatges simpàtics i entremaliats, que viuen en un món paral·lel al nostre connectat per les clavegueres dels nostres pobles i ciutats. Com sabeu les colònies són temàtiques i podreu escollir entre els tres eixos que us proposem aquest any (pels infants que vagin al torn de "Les meves primeres colònies" la proposta és diferent):

Súper Xef, una aventura a la cuina! 

Després de l'èxit de l'any passat, aquest any tornem amb les colònies temàtiques de Súper Xef. Els infants aprendran dots culinàries de la mà del cuiner Daniel Colilles, cuiner amb àmplia experiència davant dels fogons. Està acostumat a enfrontar-se amb grans crítics gastronòmics, i és que diàriament el posen a prova infants de 3 a 11 anys a la cuina i menjador on treballa. Però no patiu, ell és qui té la paella pel mànec.
Realitzarem competicions de proves i reptes culinaris d'allò més divertits, utilitzarem productes locals i de temporada, aprendrem receptes i a veure els aliments des d'un angle completament diferent, apreciant-los, tocant-los, cuinant-los i tastant-los sense deixar de desenvolupar els hàbits de vida saludables.

Urban dance 

Aquesta és la temàtica estrella de les nostres colònies, per aquells infants que els agradi la música i el ball! Teniu l’opció de passar unes colònies d’allò més musicals! Dins d’aquestes colònies es treballaran conceptes de diferents tipologies de danses urbanes com el hip-hop, el breakdance, la zumba, el popping, el swing i aquest any incorporem una nova modalitat de ball, el shuffle! A més de practicar les diferents modalitats de ball, els nens i nenes també descobriran el fantàstic entorn de La Vall de Boí, practicaran esports de muntanya i treballaran la seva capacitat d'expressió artística a través del ball. 

Experiments 

En aquestes colònies els infants descobriran el món de la ciència i dels experiments a l'hora que aprenen jugant. Els infants dedicaran a experimentar i a resoldre els misteris i curiositats que existeixen al món. En aquestes colònies utilitzarem el joc i l'experimentació sempre amb un component científic, els nens i nenes descobriran el món de la ciència a través de la pràctica, de la diversió i de la interacció, així que ja poden anar preparant els guants, les bates i les provetes! Amb la ciència i els experiments volem estimular el raonament lògic i impulsar la creativitat dels infants, us assegurem que tornaran fets uns grans científics i científiques.

Les meves primeres colònies - Les bruixes i els bruixots somniadors

Aquestes són les colònies perfectes per tots els infants que s'estrenen en el món de les colònies! Els més petits de tots també poden anar de colònies i passar-ho d'allò més bé! Els seus primers campaments seran una experiència única en la qual jugaran, crearan i es relacionaran amb altres infants i amb el privilegiat entorn de la Vall de Boí. Les seves primeres colònies els serviran per desenvolupar la seva autonomia i independència a l'hora que passen uns dies de vacances plens d'activitats al mig de la natura.
Els infants tindran la missió de trobar les bruixes i els bruixots somniadors que sembla que han desaparegut de la Vall de Boí. Sense ells totes les persones que viuen a aquesta vall no podran recuperar la felicitat!

← Tornar
© Lleure Quàlia · Tots els drets reservats · Avís legal ·
LLEUREQUALIA Casa de Colònies · 25526 LLESP, Lleida · Tel: 663 263 494