Energia eòlica

Tel: 973 751 145
GENPOWER Pol.Ind. "Les Comes" C. Marinada, 29-31 · 2523 Torrefarrera, Lleida · Tel: 973 751 145

Energia eòlica

Una de les nostres apostes com a empresa és l'energia eòlica i un dels nostres productes principals són els aerogeneradors.

Instal·lació de aerogeneradoresLos aerogeneradors de baixa potència són un optimo sistema de generació, però aprofiten un recurs natural més escàs i localitzat que la solar fotovoltaica, per la qual cosa la seva instal·lació ha de venir avalada per estudis i comprovacions prèvies.

En gran part de les instal·lacions aïllades o de autoconsumo, es converteix en un complement bàsic per garantir un subministrament energètic més fiable i estable que la sola generació fotovoltaica, ja que, sovint, quan un abunda l'altre escasseja i viceversa.

Els rangs de potència en els quals es mouen aquests aparells van des dels: 400 Wp per a aplicacions principalment nàutiques, càmping, caravaning, etc, fins als 45.000 Wp o fins i tot més, per a sistemes de major potència o fins i tot industrials.

Si estàs interessat a muntar una instal·lació d'energia eòlica, preguntanos pels nostres aerogenerdores, et donarem tota la informació i t'aconsellarem com és la millor opció en funció de les teves necessitats.

← Tornar
© GENPOWER · Tots els drets reservats · Avís legal ·
GENPOWER Pol.Ind. "Les Comes" C. Marinada, 29-31 · 2523 Torrefarrera, Lleida · Tel: 973 751 145