Avís legal

ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU
ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU Carrer del Camp, 22-24 · 25580 ESTERRI D'ÀNEU, Lleida · Tel: 973 626 436
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU , bé de societats del grup al qual ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU és propietat exclusiva de ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU és de ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU o dels seus proveïdors.

ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU són marques protegides per ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU no implica que ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU.

ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU o de webs de tercers.

ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU.

El contingut del web de ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU únicament és aplicable a territori espanyol.

ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU enviant un e-mail a: ecomuseu@ecomuseu.com

© Ecomuseu de les Valls d'Àneu · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ECOMUSEU DE LES VALLS D'ÀNEU Carrer del Camp, 22-24 · 25580 ESTERRI D'ÀNEU, Lleida · Tel: 973 626 436