ILERNA Online obre gratis els seus cicles formatius a distància durant l'estiu

ILERNA Online obre gratis els seus cicles formatius a distància durant l'estiu

dimecres 21 de juliol 2021

El centre líder de la Formació Professional a distància al país, ILERNA En línia, posa a la disposició de qualsevol persona la possibilitat d'accedir gratis a tots els seus cicles d'FP en línia. Així neix la iniciativa La teva Experiència ILERNA, l'objectiu de la qual és que les persones interessades a estudiar una FP a distància puguin provar de manera gratuïta una assignatura de qualsevol cicle formatiu i viure en primera persona com s'estudia en el centre. Aquesta experiència inclou totes les prestacions que tenen els alumnes al llarg de la seva formació: accés al contingut didàctic, videoclases amb professors, resolució de dubtes, exercicis autoevaluables, assistència a una classe presencial en les seus de ILERNA i la possibilitat de posar a prova tot l'après a través d'un test final. En tractar-se d'un accés sense requisits, tot l'après durant l'experiència gratuïta no té validesa acadèmica.

Des de ILERNA En línia ens agrada fer l'FP el més accessible possible. Per això, iniciatives com aquesta, sumades a la flexibilitat i les facilitats en el pagament que oferim, fan que cada vegada hi hagi menys barreres per a accedir a una formació de qualitat. Donar l'oportunitat de provar gratis la nostra formació és un primer pas perquè qualsevol persona testi i experimenti què és estudiar en el centre líder de la FP en línia", explica Jordi Giné, CEO de ILERNA En línia.

La teva Experiència ILERNA és el leitmotiv de l'última campanya de ILERNA En línia, la vocació de la qual és acostar la Formació Professional en línia a la societat en un moment en què estudiar a distància s'ha convertit per a moltes persones en una necessitat. En aquest sentit, és important destacar que ILERNA En línia, com a centre natiu digital, compta amb una infraestructura tecnològica molt desenvolupada que ha permès al centre donar una resposta ràpida davant els obstacles que ha pogut plantejar la crisi derivada per la Covid-19. "Si hi ha alguna cosa que caracteritza a ILERNA En línia és el nostre bagatge en àmbit digital, la nostra experiència de més de 50 anys en el sector educatiu i ser l'opció formativa amb els preus més competitius i la que ofereix una conciliació real entre formació i vida privada. Som experiència en tots els sentits", assegura Giné.

Durant La teva Experiència ILERNA qualsevol persona pot provar gratis una àmplia varietat de cicles d'FP a distància de diferents famílies com a Sanitat, Informàtica, Administració, Comerç i Màrqueting, Serveis Socioculturals i a la Comunitat i Imatge i So, entre altres.

Aquesta iniciativa arriba després de dos anteriors de tipus solidari que es van dur a terme en 2020 i que van tenir un gran acolliment. La primera d'elles, l'FP Solidària, va consistir a obrir tot el contingut dels cicles d'FP de manera gratuïta a tota la societat després que el Govern espanyol decretés el tancament d'escoles. Aquest projecte, al qual es van acollir més de 20.000 persones, va marcar el precedent dels següents. ILERNA En línia Amb tu va ser la campanya de l'estiu passat a través de la qual el centre va oferir 300 ajudes de 300 euros a persones que es van veure afectades econòmicament per la Covid-19. Prop de 4.000 persones van sol·licitar rebre aquestes ajudes.

← Tornar
© Ilerna · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ILERNA Carrer La Palma 33 · 25002 Lleida, Lleida · Tel: 973 72 78 78