Ilerna, el centre de Formació Professional amb places garantides per a començar al setembre

Ilerna, el centre de Formació Professional amb places garantides per a començar al setembre

dijous 16 de setembre 2021

L'escassetat de places públiques per a acollir a estudiants de Formació Professional ha provocat que milers de demandants s'hagin quedat enguany a les portes de matricular-se. L'FP s'ha posicionat com una de les opcions més sol·licitades, en caracteritzar-se per la seva adaptabilitat a les necessitats del mercat laboral i les seves elevades taxes d'inserció.

ILERNA, centre referent en Formació Professional a distància i presencial a Espanya, té suficients places per a acollir a aquelles persones que no hagin pogut matricular-se i no perdin un any d'estudi. El centre formatiu ofereix una àmplia selecció de cicles d'FP a distància a través d'ILERNA En línia, i formació presencial en els seus centres situats a Lleida, Madrid i Sevilla.

Titulacions en línia oficials amb ILERNA En línia

Estudiar a distància s'ha convertit en una necessitat per a moltes persones arran de la pandèmia de la Covid-19. En aquest sentit, ILERNA En línia ofereix la conciliació real necessària per a estudiar sense renunciar a res. I això és gràcies al seu sistema de matriculació flexible, que permet a l'alumne matricular-se en cada semestre del nombre d'assignatures que desitgi, decidint així el ritme i la durada dels seus estudis. "A ILERNA En línia és el centre el que s'adapta a l'alumne i no a l'inrevés. Prioritzem una formació flexible, de qualitat i molt enfocada a la realitat laboral", explica Jordi Giné, CEO d'ILERNA En línia. El centre líder en l'FP a distància compta amb una infraestructura tecnològica molt desenvolupada que li ha permès afrontar sense dificultats els obstacles que ha ocasionat la crisi sanitària. "Som un centre natiu digital i això ens ha permès poder continuar oferint una formació de qualitat mentre la pandèmia obligava el tancament de centres formatius", afegeix Giné. ILERNA En línia arrenca el seu nou curs escolar el 20 de setembre i manté obert el termini de matriculació fins al 27 de setembre.

ILERNA Madrid, Sevilla i Lleida: Estudiar en un entorn de treball real

Acabar una formació i comptar amb les capacitats necessàries per a exercir professions concretes és la principal preocupació de qualsevol alumne que busqui una ràpida inserció laboral. Conscient d'això, des d'ILERNA es prioritza una formació pràctica en les seves seus de Madrid, Sevilla i Lleida, on l'alumne es forma en un entorn de treball real gràcies a la seva innovadora metodologia basada a "aprendre fent". ILERNA Madrid, ILERNA Sevilla i ILERNA Lleida disposen d'unes instal·lacions de més de 4.000 metres quadrats on la connexió entre aula i empresa és possible gràcies els equipaments d'última tecnologia i les eines professionals de què disposa l'alumne. "Des de ILERNA estem molt orgullosos de formar als millors professionals per a les millors empreses i donar resposta a les necessitats de la societat. Davant la creixent demanda de l'FP, ILERNA compleix amb els requisits per a ser triat com a centre per la seva àmplia trajectòria en el sector educatiu i els seus elevats índexs de satisfacció", afegeix Giné. ILERNA Madrid, ILERNA Sevilla i ILERNA Lleida admeten matriculacions fins a l'1 d'octubre.

← Tornar
© Ilerna · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ILERNA Carrer La Palma 33 · 25002 Lleida, Lleida · Tel: 973 72 78 78