Francisco Castaño: “Eduquem més amb el que fem que amb el que diem”

Tel: 973 72 78 78 / 900 730 222
ILERNA Carrer La Palma 33 · 25002 LLEIDA · Tel: 973 72 78 78 / 900 730 222
Localització

Francisco Castaño: “Eduquem més amb el que fem que amb el que diem”

dimecres 11 de juliol 2018

ILERNA Online, empresa lleidatana líder de l’FP a distància al país, va acollir ahir la visita del docent i assessor familiar Francisco Castaño, que ha dut a terme la cinquena Cita Onliner dirigida als alumnes del centre de formació. L’expert, que va gravar una masterclass a les instal·lacions del centre de producció audiovisual lleidatà Magical Media, va centrar la seva ponència en com prevenir les males conductes entre joves i adolescents.

Castaño va parlar de com actuar a temps per a prevenir comportaments conflictius en l’adolescència i ha donat alguns consells als espectadors, que han pogut seguir la conferència en directe via streaming a través del Campus Virtual d’ILERNA Online. En aquest sentit, ha explicat la importància de tenir una bona comunicació amb els fills, no comparar-los amb els seus germans o reforçar la seva autoestima. “Eduquem més amb el que fem que amb el que diem”, va incidir Castaño, fent èmfasi que per a evitar males conductes en l’adolescència és fonamental que no hi hagi fissures educatives entre els progenitors.

Francisco Castaño és professor d’Educació Secundària i imparteix conferències centrades en l’educació de nens i adolescents tractant temes con els trastorns de conducta o els problemes d’addicció. A més, és coautor del llibre Aprender a educar. Evitar el mal comportamiento y el fracaso escolar, juntament amb Pedro García Aguado, ex presentador del programa de televisió Hermano Mayor. 

Amb la iniciativa Cites Onliner, ILERNA Online vol donar un valor afegit a la formació que ofereix als seus alumnes aportant-los-hi la visió i els coneixements d’experts en diferents matèries. L’alumne pot accedir a aquest material audiovisual mitjançant la plataforma interna d’ILERNA Online, on també pot visualitzar els diferents materials didàctics i recursos interactius.      

← Tornar
© Ilerna · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ILERNA Carrer La Palma 33 · 25002 LLEIDA · Tel: 973 72 78 78 / 900 730 222