Sevilla protagonitza l'última campanya publicitària de ILERNA Online

Sevilla protagonitza l'última campanya publicitària de ILERNA Online

dijous 27 de febrer 2020
Sevilla protagonitza l'última campanya publicitària de ILERNA Online
Sevilla protagonitza l'última campanya publicitària de ILERNA Online

ILERNA Online, empresa líder de la Formació Professional al país, ha tancat avui la seva última campanya publicitària a Sevilla, capital triada pel centre formatiu per a centrar l'acció de màrqueting que ha registrat un gran èxit de participació. Si en l'última acció publicitària ILERNA Online va regalar un cotxe, aquesta ocasió el premi ha estat un viatge per a dues persones. La campanya, batejada amb el nom del Repte de *ILERNA Online, ha estat activa durant un mes i s'ha difós a nivell nacional a través d'un espot televisiu, sent aquesta la tercera vegada que el centre d'FP aposta per un anunci d'aquestes característiques.

A més, ILERNA Online ha comptat amb la col·laboració d'importants influencers i youtubers de la talla de Auronplay i Fortfast. La campanya, que ha finalitzat avui en en l'Avinguda de la Innovació de Sevilla, on ILERNA té previst obrir un nou centre de Formació Professional presencial, ha comptat amb milers de participants interessats a guanyar el viatge. Finalment, la guanyadora ha estat Rocío Segòvia Vega, resident a Sevilla i alumna de *ILERNA Online, que ha triat viatjar a les illes Maldives. “Estic molt feliç per haver guanyat aquest premi, que és el meu gran comiat de ILERNA Online. Aquest ha estat un altre dels regals que *ILERNA Online m'ha fet en aquests tres anys que porto estudiant amb ells i el meu regal més gran serà obtenir la titulació”, explica Rocío, que està a punt de finalitzar la seva formació en Higiene Bucodental. El lliurament del premi ha mobilitzat a un gran nombre de persones, que s'han desplaçat des de diversos punts d'Espanya, com Elx i Madrid, fins al lloc per a optar a guanyar el viatge i, de pas, han pogut veure les futures instal·lacions de ILERNA a Sevilla. 

El CEO de ILERNA Online, Jordi Giné, assegura que “emprendre aquest tipus d'accions publicitàries que fan partícip a la gent és una estratègia que ILERNA Online ja ha fet seva. L'objectiu final és transmetre, d'una forma original i diferent, els valors de marca i la filosofia d'empresa, destacant sempre el tracte pròxim del centre formatiu”. ILERNA Online és un centre d'FP a distància homologat pel Ministeri d'Educació i Formació Professional i compta amb l'autorització per a expedir títols 100% oficials i vàlids en tot el país. El centre formatiu ofereix una varietat de 19 cicles de Formació Professional a distància de diferents famílies formatives i ha sol·licitat l'autorització per a impartir 16 titulacions en la seva nova seu presencial prevista a Sevilla i el funcionament de la qual s'activarà al setembre de 2020.

← Tornar
© Ilerna · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ILERNA Carrer La Palma 33 · 25002 Lleida, Lleida · Tel: 973 72 78 78