La Fundació Aspros reuneix 700 participants a la cursa “Nosaltres també podem!” i recapta més de 3.500€

Tel: 973 278 087
FUNDACIÓ ASPROS Av. Joana Raspall, 30 · 25002 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 278 087

La Fundació Aspros reuneix 700 participants a la cursa “Nosaltres també podem!” i recapta més de 3.500€

dimarts 26 de setembre 2023

L’esdeveniment té com a principal objectiu donar visibilitat a les capacitats, habilitats i aptituds de les persones amb discapacitat intel·lectual i problemàtica de salut mental. Els beneficis es destinaran a la subvenció d’activitats d’esport inclusiu per a les persones de l’entitat, així com per a la compra de material esportiu.


La Fundació Aspros ha celebrat la setena edició de la cursa Aspros-SiC24 “Nosaltres també podem!” al Parc de l’Aigua de Lleida. L’esdeveniment esportiu, que comptava amb una cursa 10K, una altra cursa 5K, una caminada i diverses curses infantils, ha reunit 700 persones que han volgut formar part d’aquesta jornada familiar, esportiva i inclusiva.

En la cursa 10K, en l’apartat masculí, Muhammad Lamin s’ha proclamat campió, amb un temps de 31:57 minuts, mentre que Juanma Fernández ha aconseguit una segona posició, amb un temps de 35:19 minuts, i Ivan Menchón s’ha fet amb el tercer lloc i un temps total de 35:50 minuts. Eva Martos ha estat la campiona de l’apartat femení, amb un temps de 39:07 minuts, seguida d’Anna Visa, amb un temps de 40:51 minuts i Elisa Lladós, amb un temps de 42:43 minuts.

Pel que fa a la cursa 5K, en l’apartat masculí, Josep Ramon Sanahuja ha aconseguit la primera posició amb un temps de 17:33 minuts, seguit d’Oscar Aran, amb un temps de 17:38 minuts i Toutay Sulay, amb 18:10 minuts. En l’apartat femení, Laura Pallejà s’ha proclamat campiona, amb un temps total de 21:19 minuts, mentre que la segona posició ha estat per Angelina Marsal, amb un temps de 23:02 minuts i, finalment, Maria Tiscar Ramos, amb un temps de 23:07 minuts.

Un projecte per a la promoció de l’esport inclusiu

Gràcies a aquest projecte, l’entitat ha recaptat 3.529,48€, fruit de les inscripcions de les persones participants, així com de la col·laboració de més d’una vintena d’empreses col·laboradores. D’aquestes, es destaca el patrocini principal de SiC24, així com de l’Horta de Lleida, com a entitat col·laboradora especial. A més, ActelGrup i SP Activa participen com a patrocinadors or.

Tots els fons recaptats es destinaran a la promoció de l’esport inclusiu i la vida saludable entre les persones amb discapacitat intel·lectual i problemàtica de salut mental. Concretament, es comprarà material esportiu i es subvencionaran activitats esportives com la Lliga de futbol i bàsquet de l’Acell, els Campionats de Catalunya de bàsquet i de futbol sala i els Campionats Territorials de petanca, bàdminton, tennis taula, futbol sala i bàsquet.

Activitats per a tota la família

Durant tota la jornada s’han celebrat activitats paral·leles al mateix Parc de l’Aigua per amenitzar la jornada: una sessió matinal de zumba, jocs pels infants, un concurs de dibuix impulsat per ActelGrup, una llonganissada popular gentilesa de BonPreu Esclat i diferents sortejos amb premis com entrades per a PortAventura World o una subscripció a Disney+, gentilesa de SiC24.

Una edició amb grans premis

La setena edició de la cursa s’ha caracteritzat per la gran quantitat de premis que s’han emportat les persones guanyadores, tots ells, gentilesa dels patrocinadors. En destaquen les impressores Ricoh, targetes regal de Wala valorades en 100€ i 20€, botelles de vi de Lagravera, invitacions per a la Marató Vithas Lleida, packs de productes d’higiene de Farmàcia de Dalt, lots de productes d’alimentació esportiva de Chimpanzee, packs degustació de menjar africà de Mom Koumba, packs de material escolar d’Ofilleida i llibres infantils sobre alimentació saludable de Ramon Barri Foundation de Flax&Kale. 

← Tornar
© Fundació Aspros · Tots els drets reservats · Avís legal ·
FUNDACIÓ ASPROS Av. Joana Raspall, 30 · 25002 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 278 087