La Fundació Aspros crea 'Aspros Empresa' per posicionar-se com a col·laborador clau del sector empresarial

Tel: 973 278 087
FUNDACIÓ ASPROS Av. Joana Raspall, 30 · 25002 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 278 087

La Fundació Aspros crea 'Aspros Empresa' per posicionar-se com a col·laborador clau del sector empresarial

dijous 30 de maig 2024

La Fundació Aspros, entitat sense afany de lucre que des de l’any 1962 treballa per aconseguir la inclusió i la igualtat d’oportunitats de totes les persones, acaba de crear Aspros Empresa, una nova marca que aglutina els diferents serveis que l’entitat ofereix a les empreses des de fa més de 40 anys a través de la seva àrea empresarial. Només l’any passat, la Fundació Aspros va oferir serveis a prop de 400 clients.

Amb aquesta nova estratègia empresarial, l’entitat vol guanyar posicionament entre el teixit empresarial del territori i esdevenir un col·laborador clau del sector. La visibilitat d’aquest projecte és essencial per poder seguir creixent i oferir oportunitats laborals i vitals a més persones. L’any passat, el Centre Especial de Treball (CET) de la Fundació Aspros va donar feina a més de 260 professionals, 200 d’ells amb discapacitat intel·lectual i/o problemàtica de salut mental. L’objectiu és tancar el 2024 amb un creixement del 10% de les persones contractades.  

Serveis en constant evolució

Aspros Empresa està configurat per sis línies de negoci que ofereixen serveis integrals i especialitzats a les empreses. Fa més de quaranta anys es va iniciar amb Parcs i Jardins, oferint serveis de jardineria; i després va posar en marxa d’altres línies amb Servilògic i Tecnosolucions, amb serveis logístics i de gestió de documentació confidencial, respectivament.

Amb l’objectiu d’oferir més oportunitats laborals a les persones, l’entitat va iniciar l’any passat dos línies de negoci noves. D’una banda, Moments by Aspros, que s’encarrega de la preparació de càterings, així com de la gestió de bars i cafeteries. En l’actualitat gestiona el bar del Rectorat de la Universitat de Lleida i del centre formatiu Ilerna. D’altra banda, Fem Net, un servei de neteja per a empreses.

A més, també s’ofereixen enclavaments laborals, que són una fórmula innovadora per promocionar la inclusió laboral entre les empreses. Amb els enclavaments, un equip de professionals d’Aspros Empresa es desplaça a les instal·lacions dels seus clients per realitzar les seves activitats habituals.

Un projecte amb visió de creixement

Al llarg d’aquest any, Aspros Empresa impulsarà accions per continuar divulgant i donant a conèixer aquesta iniciativa empresarial, així com establir aliances i col·laboracions amb empreses de referència per garantir el creixement del projecte.

← Tornar
© Fundació Aspros · Tots els drets reservats · Avís legal ·
FUNDACIÓ ASPROS Av. Joana Raspall, 30 · 25002 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 278 087