5a edició de la cursa solidària ‘Nosaltres també podem’

Tel: 973 278 087
FUNDACIÓ ASPROS Av. Joana Raspall, 30 · 25002 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 278 087

5a edició de la cursa solidària ‘Nosaltres també podem’

dijous 13 de setembre 2018

Les persones que resideixen a les llars-residències de la Fundació Aspros han organitzat la cinquena edició de la cursa solidària ‘Nosaltres també podem’, que tindrà lloc durant tot el matí de diumenge 16 de setembre al Parc de l’Aigua. 
 
En aquesta ocasió, els usuaris d’Aspros, guiats per professionals voluntaris, proposen diverses modalitats de curses: una caminada de 5 quilòmetres, destinada a tota la família, i curses de 5 o 10 quilòmetres corrent per les categories infantil, sènior i veterans. Així mateix, s’han dissenyat recorreguts adaptats a categories inferiors, com P3, P5, P5, prebenjamí, benjamí i aleví. En totes les categories, es farà distinció per sexes. Hi haurà premis en metàl·lic pels primers classificats i obsequis per tots els participants. La prova espera reunir unes 700 persones entre els participants a les curses i a la caminada. 
 
A més de la cursa ‘Nosaltres també podem’, els usuaris de la Fundació Aspros han preparat una festa amb zones d’animació pels petits, classes d’escalfament i estiraments, inflables i una botifarrada popular per a tots els participants. L’organització de la prova està formada per 25 usuaris d’Aspros i per un equip de voluntaris de gairebé un centenar de persones. Amb aquesta iniciativa, des de la Fundació Aspros es vol contribuir a fomentar la participació de les activitats esportives i saludables a la ciutat de Lleida. Tots els beneficis obtinguts per la cursa es destinaran al desenvolupament d’activitats esportives per als usuaris de Fundació Aspros. 
 
Per inscriure’s, cal fer-ho a la web: http://aspros.cat/cursa/ 
 

← Tornar
© Fundació Aspros · Tots els drets reservats · Avís legal ·
FUNDACIÓ ASPROS Av. Joana Raspall, 30 · 25002 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 278 087