Ap! Lleida entrega un xec solidari de 3.200 euros a l’associació Aremi

Tel: 973 228 773
FUNDE Rambla Ferran, 8 seu Pymec · 25007 LLEIDA · Tel: 973 228 773

Ap! Lleida entrega un xec solidari de 3.200 euros a l’associació Aremi

dimecres 01 de febrer 2023
Preview Ap! Lleida entrega un xec solidari de 3.200 euros a l’associació Aremi

Ap! Lleida, l’Associació de Dones Empresàries de la demarcació de Lleida, ha entregat aquest dilluns la recaptació aconseguida en el passat Sopar Solidari 2022. En aquesta ocasió, l’entitat beneficiada ha estat Aremi, qui ha rebut un xec de 3.200 euros, gràcies a les aportacions de les sòcies de l’entitat així com de les diverses col·laboracions publicoprivades.

Laia Rogel, presidenta d’Ap! Lleida, acompanyada de Roser Xandri, tresorera, han estat les encarregades de fer l’entrega d’aquesta quantia. Rogel ha destacat la “important col·laboració dels assistents i les sòcies d’Ap!Lleida, ja que amb aquest import s’ha aconseguit augmentar un 166% les col·laboracions recollides respecte a l’edició anterior.”

En aquest sentit, anima a les sòcies, empreses i institucions de la demarcació de Lleida a continuar en la mateixa línia, amb un objectiu clar: “Continuar augmentant substancialment la nostra solidaritat; com ja és tradició, cada any a una entitat lleidatana diferent”.

L'entitat destinatària, l'Associació AREMI, treballa amb i per les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars de les comarques de Ponent. La seva presidenta, Mª Mercè Batlle ha explicat que aquests diners anirien destinats a la compra d’una furgoneta adaptada, perquè els usuaris i usuàries de l'entitat puguin fer sortides i activitats complementàries. 

← Tornar
© AP LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
FUNDE Rambla Ferran, 8 seu Pymec · 25007 LLEIDA · Tel: 973 228 773