Ap!Lleida i Caixa Rural uneixen forces per impulsar el talent femení lleidatà

Tel: 973 228 773
FUNDE Rambla Ferran, 8 seu Pymec · 25007 LLEIDA · Tel: 973 228 773

Ap!Lleida i Caixa Rural uneixen forces per impulsar el talent femení lleidatà

diumenge 28 de gener 2024

Les sòcies d’Ap!Lleida podran gaudir de productes i serveis especials de l’entitat bancària, així com d’un dinar networking i diversos esmorzars empresarials amb el suport d'aquesta


Nou conveni de col·laboració entre l’Associació Professional d’Empresàries de Lleida i Pirineus Ap!Lleida i la banca cooperativa Caixa Rural, un acord que vol contribuir a impulsar l’emprenedoria femenina i potenciar la projecció de les dones professionals de la demarcació de Lleida.

Així, a partir d’ara, el centenar de sòcies de l’entitat podran gaudir d’un conjunt de serveis i productes especials de l’entitat, a més d’assistir en un dinar networking i diversos esmorzars empresarials amb el suport d'aquesta.

Caixa Rural ja ha participat en diverses de les iniciatives organitzades per Ap!Lleida que treballen a favor del talent de les dones emprenedores i professionals de Lleida. Per exemple, col·laborà amb el Sopar Solidari de l’entitat, que convocà 230 persones i que recaptà més de 4.900 € a favor de l’Associació Contra el Càncer de Lleida. Per altra banda, també va ser global partner, o patrocinador global, dels Premis Ap!Lleida, guardons que realcen el valor de les dones en el conjunt de les esferes professionals i que, any rere any, permeten descobrir noves emprenedores i nous projectes destacats de Lleida liderats per dones.

La firma del conveni ha estat realitzada per Laia Rogel Vilanova, presidenta d’Ap!Lleida, i Jordi Calatayud, director del Centre de Negoci de Lleida de Caixa Rural

← Tornar
© AP LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
FUNDE Rambla Ferran, 8 seu Pymec · 25007 LLEIDA · Tel: 973 228 773