Ap!Lleida destinarà la recaptació del Sopar Solidari 2024 a l'IRBLleida

Tel: 973 228 773
FUNDE Rambla Ferran, 8 seu Pymec · 25007 LLEIDA · Tel: 973 228 773

Ap!Lleida destinarà la recaptació del Sopar Solidari 2024 a l'IRBLleida

dimarts 04 de juny 2024

El 4 de juliol torna el Sopar Solidari, l’esdeveniment empresarial i solidari de l’estiu organitzat per Ap!Lleida, l’Associació Professional d’Empresàries de les terres de Lleida i Pirineus.

Aquest any, la vetllada tindrà lloc al Club de Tennis Lleida, on s’unirà un cop més el glamour i la solidaritat amb la societat civil lleidatana. Amb el rosa com a dress code de la nit, tots els assistents estan convidats a desfilar per segon any consecutiu per la #PinkCarpetApLleida (catifa rosa) lluint algun element de vestir amb aquest color. 

A més a més, durant el Sopar Solidari tindrà lloc una rifa solidària amb obsequis i regals de tota mena, música en directe i múltiples sorpreses. 

L’entitat beneficiària de 2024: IRBLleida

Enguany tots els beneficis del Sopar Solidari aniran destinats a Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré - IRBLLEIDA, l'únic centre de recerca en benefici de la salut de Ponent.

IRBLleida té l'objectiu de ser un referent competitiu en l'àmbit internacional en la recerca i la innovació en salut, demostrant valors ètics i impulsant la sostenibilitat, el treball multidisciplinari i la cooperació interna i externa.

Entre altres fites, vol promoure, desenvolupar, transferir, gestionar i difondre la recerca d'excel·lència, el coneixement científic i tecnològic, la docència i la formació en l'àmbit de les ciències de la vida i la salut.

A més, compta amb el segell europeu de recursos humans (HR Excellence in Research), que certifica el talent científic del seu personal, i amb l'acreditació de l'Instituto de Salud Carlos III com a Institut d'Investigació Sanitària.

← Tornar
© AP LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
FUNDE Rambla Ferran, 8 seu Pymec · 25007 LLEIDA · Tel: 973 228 773